Follow us

Μαρουσάκης | Έρχεται κακοκαιρία με βροχές και χιόνια το Σαββατοκύριακο - Πότε μπαίνει ξανά η... άνοιξη

Χειμωνιάτικο θα είναι το σκηνικό του καιρού τις επόμενες μέρες. Ανοιξιάτικος ξανά ο καιρός από την επόμενη Τρίτη.

MissBloom TEAM
καιρος

Χειμωνιάτικο θα είναι το σκηνικό του καιρού τις επόμενες μέρες, μέχρι και το ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας, καθώς αναμένεται να πέσει η θερμοκρασία σε επίπεδα Δεκεμβρίου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη, η Παρασκευή αναμένεται να είναι μια ημέρα κακοκαιρίας για τις περιοχές στα ανατολικά της Πίνδου. Η δυτική Ελλάδα δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα, όμως στις περιοχές κυρίως του Αιγαίου θα σημειωθούν βροχοπτώσεις και πτώση της θερμοκρασίας. Το Σάββατο (9/12) θα περιοριστούν τα φαινόμενα, όμως θα μείνει το κρύο.

Παράλληλα, όπως αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, ψυχρή αέρια μάζα από τα βόρεια κατεβαίνει σιγά σιγά προς την χώρα μας και έτσι θα πέσει η θερμοκρασία μέσα στο Σαββατοκύριακο, με τον υδράργυρο να σημειώνεται στους 12 βαθμούς Κελσίου στη βόρεια Ελλάδα και νοτιότερα κοντά στους 14 βαθμούς. Άρα σιγά-σιγά οδεύουμε στα κανονικά για την εποχή επίπεδα, με λίγα χιόνια στα βόρεια.

Πάντως, όπως τόνισε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης ο Απρίλης πολύ σύντομα θα μπει στον Δεκέμβρη και από την Τρίτη θα έχουμε υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες με τον υδράργυρο να φτάνει τους 20 και βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ