Follow us

Xmas Gift Guide | 4+1 δώρα Χριστουγέννων για να απογειώσουν την ακουστική σου εμπειρία

Αυτά είναι τα δώρα που ψάχνεις για να κάνεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα τα Χριστούγεννα

Harman/Kardon Harman/Kardon

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν ολοένα και περισσότερο με αποτέλεσμα όλοι να βρισκόμαστε σε μια γιορτινή διάθεση. Ήδη από τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου έχουμε ξεκινήσει να οργανώνουμε τα εορταστικά μας σχέδια και μέσα σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και η λίστα με τα δώρα που θα θέλαμε να πάρουμε στα αγαπημένα πρόσωπα μας.

Φέτος όμως η Harman/Kardon θα μάς κάνει την αναζήτηση για τα δώρα πιο εύκολη, μιας και έχει κάτι για κάθε μέλος της οικογένειας και για κάθε φίλο. Και επειδή όλοι αγαπάμε τη μουσική, βρήκαμε τα απόλυτα tech δώρα της αγοράς.

Xmas Gift Guide | 4+1 δώρα Χριστουγέννων για να απογειώσουν την ακουστική σου εμπειρία

Ο πρώτος στη λίστα μου είναι ο φίλος μου ο Γιώργος, για τον οποίο επέλεξα το Harman/Kardon Luna, ένα elegant Bluetooth ηχείο, ιδανικό τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς χώρους, μιας και απολαμβάνει να πηγαίνει για camping και τι καλύτερο από ένα ηχείο με 12 ώρες συνεχούς ακρόασης.

Δυναμικός και υψηλής ποιότητας ήχος που δίνει έναν ρεαλιστικό χαρακτήρα σε ό,τι παίζει, μινιμαλιστικό, εργονομικό design, λεπτή σιλουέτα και αδιάβροχη πιστοποίηση είναι τα στοιχεία εκείνα που το κάνουν τόσο ξεχωριστό και μοναδικό. Μάλιστα, η στιβαρή κατασκευή με περίβλημα από premium ύφασμα και ανοδιωμένο αλουμίνιο στο επάνω μέρος του, το ότι είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό σε σκόνη το κάνουν ακόμα πιο περιζήτητο.

Xmas Gift Guide | 4+1 δώρα Χριστουγέννων για να απογειώσουν την ακουστική σου εμπειρία

Στη συνέχεια, για την αδερφή μου που ετοιμάζει να κάνει για πρώτη φορά ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο σπίτι της, επέλεξα το Harman/Kardon Aura Studio 4.

Τα μαγευτικά του φώτα "χορεύουν" στον ρυθμό του υψηλής ποιότητας ήχου του, ενώ ο εμβληματικός διαφανής θόλος με τους 324 κρυστάλλους του εκπέμπει ένα μαγευτικό διαμαντένιο μοτίβο που λάμπει προς όλες τις κατευθύνσεις καθώς συγχρονίζεται με τη μουσική.

Harman/Kardon Aura Studio 4

Για τον αδερφό, επέλεξα το πολυτελές φορητό ηχείο Go + Play 3 της Harman/Kardon, το οποίο έχει επιστρέψει δυναμικά επανασχεδιασμένο εσωτερικά και εξωτερικά, θα "ντύσει" το χώρο με ισχυρά vibes ήχου. Το νέο subwoofer του οποίου το μεγάφωνο έχει κατεύθυνσηπρος τα κάτω θα τον γεμίσει με μπάσο. Αυτό που το κάνει επίσης κορυφαία επιλογή είναι η μεγάλης διάρκειας μπαταρία του (έως και 8 ώρες) αλλά και η εργονομική του λαβή από ανοδιωμένο αλουμίνιο, που προσφέρει τη δυνατότητα για μετακίνηση του σε οποιοδήποτε σημείο εύκολα και ανεμπόδιστα.

Harman/Kardon Go + Play 3

Η τελευταία μου επιλογή είναι το νέο σύστημα φορητών ηχείων της Harman Kardon, Onyx Studio 8, το οποίο το διάλεξα για τη φίλη μου τη Βίκυ, μιας και εκείνη απολαμβάνει να ακούει podcast, αλλά και αρκετή μουσική.

Με iconic και stylish design, κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, το Onyx Studio 8 θα διακοσμήσει υπέροχα το σπίτι της και θα αλλάξει τα δεδομένα της ακουστικής εμπειρίας της, προσφέροντας πλούσιο, πεντακάθαρο και αρμονικό ήχο. Επιπλέον, το ύφασμα που καλύπτει το σώμα του ηχείου είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο νήμα πολυεστέρα και η συσκευασία του συμμορφώνεται πλήρως με τις απαιτήσεις της FSC. Το ακουστικό τμήμα του ηχείου περιλαμβάνει ένα κύριο ηχείο 120 mm και δύο tweeter 20 mm, για απίστευτη στερεοφωνική απόδοση.

Harman Kardon, Onyx Studio 8

Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα Bluetooth ηχεία της Harman Kardon στο www.wavemotion.gr, αλλά και στο social account:

Instagram: https://www.instagram.com/harmankardongreece/

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ