Follow us

Πρόγνωση Μαρουσάκη | Το ανεστραμμένο "Π" φέρνει βροχές την Πρωτοχρονιά - Ποιες περιοχές θα επηρεάσει

Ο χειμώνας θα έρθει κοντά στα Φώτα, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη - Η πρόγνωσή του για τον καιρό έως την Πρωτοχρονιά.

MissBloom TEAM
καιρος Eurokinissi

Κάθε άλλο παρά χειμώνα θυμίζει ο καιρός των φετινών εορτών, με τις θερμοκρασίες να κινούνται σε υψηλά για την εποχή των Χριστουγέννων επίπεδα. Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Κλέαρχο Μαρουσάκη, το σκηνικό θα είναι αντίστοιχο και τις επόμενες ημέρες, μέχρι την Πρωτοχρονιά όπου θα κάνουν την εμφάνισή τους λίγες βροχές.

"Ήπιος ο καιρός και τις επόμενες ημέρες με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες αργά το μεσημέρι και με τον καιρό του ανεστραμμένου "Π" να επικρατεί παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, που σημαίνει λίγες βροχές προς τα δυτικά, τα νότια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου" ανέφερε χαρακτηριστικά στο OPEN.

Πιο αναλυτικά, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης εξήγησε ότι τις επόμενες ημέρες η Μεσόγειος θα παραμείνει ανεπηρέαστη από τα συστήματα κακοκαιριών, με ένα βαρομετρικό χαμηλό να κάνει ωστόσο την εμφάνισή του προς την Πρωτοχρονιά, με κάποιες βροχές να σημειώνονται προς τα δυτικά, τα νότια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Διαβάστε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ