Follow us

Θεοδώρα Βουτσά | Η συγκινητική ανάρτηση της για τον Κώστα Βουτσά που σήμερα θα γινόταν 92 χρονών

Η ανάρτηση της Θεοδώρας Βουτσά για τον Κώστα Βουτσά που σήμερα θα είχε τα γενέθλια του

MissBloom TEAM
Θεοδώρα Βουτσά, Κώστας Βουτσάς NDP

Σαν σήμερα (31/12) πριν από 92 χρόνια γεννήθηκε ο ταλαντούχος Έλληνας ηθοποιός Κώστας Βουτσάς. Ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή στις 26 Δεκεμβρίου του 2020 και ενώ έχουν περάσει 3 χρόνια είναι ακόμη στις καρδιές όλων μας.

Η κόρη του, Θεοδώρα Βουτσά, την ημέρα που ο πατέρας της θα είχε τα γενέθλια του και θα γινόταν 92 χρονών δημοσίευσε μία συγκινητική ανάρτηση η οποία περιελάμβανε φωτογραφίες του αείμνηστου Κώστα Βουτσά όπως και των δυό τους. Στη λεζάντα έγραφε χαρακτηριστικά:

"Σήμερα θα ήταν τα γενέθλια του μπαμπά. Θα έπαιρνα μια τούρτα και θα πήγαινα από το σπίτι του για να σβήσει τα κεράκια του και να κάνει την ευχή του. Την τελευταία φορά ήταν και η οικογένεια μου μαζι μου. Ο Νίκος, η Ηλεκτρα και εγώ γύρω του να το υ τραγουδάμε τα "Χρονιά Πολλα". Όταν του είπα να κάνει μια ευχή πριν σβήσει τα κεράκια, 88, μας είπε "εσείς θέλω να είστε καλά, χαρούμενοι και ευτυχισμένοι". Ήταν τα τελευταία γενέθλια που κάναμε μαζι. Κανεις δεν ήξερε ότι στις 26.02.2020 θα αποφάσιζε να φύγει… Να είμαστε όλοι καλά να τον θυμόμαστε. Και να προσπαθήσουμε να κάνουμε την ευχή του πραγματικότητα, να είμαστε καλά, χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Καλή χρονια σε ολους!! Ευτυχισμένο το 2024!"

Δες την ανάρτηση της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ