Follow us

Τι καιρό θα κάνει μέχρι τα Θεοφάνια - Πότε αρχίζει η αλλαγή του ανοιξιάτικου σκηνικού

Τα καιρικά φαινόμενα των επόμενων ημερών, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ

MissBloom TEAM
καιρος

Ο ήπιος καιρός και οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά για τις επόμενες ημέρες έως και την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου του 2024, σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας(ΕΜΥ).

Ειδικότερα, σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου της ΕΡΤ Παναγιώτη Γιαννόπουλου, ο ήπιος καιρός θα κρατήσει μέχρι τα Θεοφάνια το Σάββατο 6 Ιανουαρίου, οπότε σύμφωνα με την ΕΜΥ, θα σημειωθεί μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα βόρεια και τοπικές βροχές.

Ο καιρός μέχρι την Παρασκευή

Με εξαίρεση λίγες βροχές στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο, ο καιρός παραμένει ήπιος σήμερα Τρίτη 2 Ιανουαρίου, αλλά και αύριο Τετάρτη με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει Πέμπτη και Παρασκευή.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Τρίτη στα δυτικά και την ανατολική νησιωτική χώρα προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα βορειοδυτικά μεμονωμένες καταιγίδες, με βαθμιαία βελτίωση από το μεσημέρι. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το μεσημέρι, ίσως βρέξει τοπικά στη Μακεδονία. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια όπου θα φτάσει τους 13 με 15 βαθμούς, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 17 με 18 και στο Αιγαίο τους 18 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ