Follow us

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 11/1

Ο Nicolas Cage, βραβευμένο βιετναμέζικο slow cinema και μερικοί διάσημοι σωματοφύλακες προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

MissBloom TEAM
ταινια «Ονειρικό Σενάριο»

Ο Νicolas Cage, βραβευμένο βιετναμέζικο slow cinema και μερικοί διάσημοι σωματοφύλακες προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Ονειρικό Σενάριο

Ο Νicolas Cage σας επισκέπτεται στον ύπνο. Κι αν ο Νicolas Cage εμφανιζόταν ανεξήγητα στα όνειρα πολλών ανθρώπων, τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό; Ο σκηνοθέτης Kristoffer Borgli ("Σιχάθηκα τον Εαυτό μου") διατυπώνει και απαντά το παραπάνω ερώτημα στο αγγλόφωνο ντεμπούτο του, στο οποίο οι υπαρξιακές ανησυχίες ενός Κάουφμαν συναντούν το μεταμοντέρνο κοινωνικό σχόλιο, σε ένα φιλμ όπου ο Cage αποδεικνύει για ακόμα μια φορά γιατί είναι ένας από τους σπουδαιότερους ηθοποιούς της γενιάς του.

Οι Τρεις Σωματοφύλακες: Μιλαίδη

Σίκουελ του γαλλικού περιπετειώδους franchise. Το μεγαλεπήβολο γαλλικό franchise που βασίζεται στο κλασικό ομώνυμο μυθιστόρημα του Αλέξανδρου Δουμά, αποκτά το πρώτο σίκουέλ του. Αυτήν τη φορά, η παρέα των Ντ’Αρτανιάν (François Civil), Άθω (Vincent Cassel‎‎), Άραμη (Romain Duris) και Πόρθου (Pio Marmaï), καλούνται να προστατέψουν την ασφάλεια της Γαλλίας με κάθε κόστος και όπου τους καλεί το καθήκον: από το Λούβρο μέχρι τα ανάκτορα του Μπάκινγκχαμ και από τις τρώγλες του Παρισιού μέχρι την πολιορκία της Λα Ροσέλ. Όλα αυτά ενώ η Αγγλία απειλεί να εισβάλλει στην επικράτεια και η Μιλαίδη (Εva Green) δεν έχει αποκαλύψει ακόμα τα αληθινά κίνητρά της.

Το Δέντρο με τις Χρυσές Πεταλούδες

Βιετναμέζικο arthouse φιλμ βραβευμένο με Χρυσή Κάμερα. Στη Σαϊγκόν, ένας κουνιάδος μαθαίνει για το θάνατο της νύφης του λόγω τροχαίου ατυχήματος. Τότε αναλαμβάνει τη διεξαγωγή της κηδείας της στον τόπο καταγωγής της και την προστασία του γιου της. Απόφαση η οποία τον οδηγεί σε μια χαμηλότονα συναισθηματική υπαρξιακή οδύσσεια.

Διαβάστε περισσότερα στο athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ