Follow us

Kate Middleton | Τι φανερώνει ο αστρολογικός της χάρτης για την πορεία της υγείας της

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας νοσηλεύεται έπειτα από σοβαρό χειρουργείο, με τις φήμες σχετικά με την πορεία της υγείας της να "οργιάζουν".

MissBloom TEAM
Kate Middleton Splash News / Ideal Image

Η λαμπερή πριγκίπισσα του παραμυθιού Kate Middleton είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα που θάμπωσε και παντρεύτηκε τον πρίγκιπα William.

Eίναι γεννημένη στις 9 Ιανουαρίου 1982 στην Αγγλία και ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερου. Αυτό σημαίνει πως είναι μια γυναίκα δομημένη, οργανωτική, πρακτική, ρεαλίστρια, σοβαρή, συντηρητική, κυρίαρχη, αυταρχική, φιλόδοξη, αυτοπεριοριστική.

Ο Ήλιος στον πέμπτο οίκο δηλώνει μια γυναίκα ερωτική, δημιουργική, γενναιόδωρη, με αγάπη για τα παιδιά και τη χαρά της ζωής.

Οι τρεις πλανήτες (Άρης, Κρόνος, Πλούτωνας) στο Ζυγό δίνουν διπλωματία, πολιτισμένη συμπεριφορά, αγάπη για την αισθητική, την μόδα, την τέχνη. Η Kate είναι ελκυστική και κομψή. Είναι επικοινωνιακή, υπερκινητική, με μεγάλη ενέργεια και τάση για καυστική κριτική. Είναι μια γυναίκα με καλλιτεχνική φλέβα. Η σκέψη της είναι αναλυτική και η δύναμη του λόγου της μεγάλη. Έχει τον έλεγχο των καταστάσεων και την ικανότητα να πετυχαίνει τους στόχους και τα σχέδιά της. Ο Κρόνος της στην 22η μοίρα δίνει manager, ανθρώπους που ξέρουν να κυβερνάνε στα εύκολα και στα δύσκολα.

Η Σελήνη στον Καρκίνο (φυσιολογική έκφραση) την κάνει έντονα συναισθηματική, αγαπά το σπίτι και την οικογένεια. Είναι διαισθητική και δεμένη με το παρελθόν. Έχει καλή σχέση με το κοινό. Είναι προστατευτική και ευαίσθητη μητέρα. Η Σελήνη στον εντέκατο οίκο σημαίνει πως είναι κοινωνική, εξωστρεφής, έχει ανάγκη τις φιλίες και τη συμμετοχή σε συλλόγους, ομάδες, πολιτική.

Ο Ερμής στον Υδροχόο (σε έξαρση) την κάνει πρωτοποριακή, ευφυή. Αγαπά την πολιτική, το συνδικαλισμό, θέλει το καινούργιο. Είναι πρωτότυπη και ειλικρινής.

Η Αφροδίτη, επίσης στον Υδροχόο, δίνει εκκεντρικότητα. Είναι φιλική, ανεξάρτητη, ανοιχτόμυαλη, φιλελεύθερη.

Ο Δίας στο Σκορπιό της δίνει εύνοια σε θέματα υγείας αλλά και με γιατρούς. Εύνοια έχει και σε περιουσιακά στοιχεία. Είναι δοτική και ευσυγκίνητη. Εξερευνά το παραφυσικό, το θάνατο, το απαγορευμένο.

Ο Ουρανός και ο Ποσειδώνας στον Τοξότη την κάνουν επιχειρηματική, δημιουργική, με αγάπη για τα ταξίδια, τη μουσική, το χορό, τις τέχνες, τις περιπέτειες. Μπορεί να αλλάζει συχνά σπίτια ή μπορεί να αποκτήσει ξαφνικά ακίνητη περιουσία.

Ο Βόρειος Δεσμός στον Καρκίνο ζητά από την Kate να βρει την αξία του συναισθήματος, να αποδεχτεί και να έχει στην ζωή της δομή, τάξη, οργάνωση καθώς οι άνθρωποι με αυτό το Βόρειο Δεσμό δυσκολεύονται να ξεφύγουν από τη φιλοδοξία, τα καθώς πρέπει, την εξουσία, το χρήμα, την κοινωνική καταξίωση, τον έλεγχο. Με το Βόρειο Δεσμό στον 12ο οίκο, η Kate βοηθάει ανιδιοτελώς, δεν εκμεταλλεύεται τους ανθρώπους, αντίθετα, είναι ρομαντική και συναισθηματική.

Ο ωροσκόπος της στο Λιοντάρι μιλάει για μια γυναίκα αξιοπρεπή, περήφανη, γενναιόδωρη, ιπποτική που δεν χτυπάει κάτω από τη μέση.

Μπορεί η πριγκίπισσα της καρδιάς μας να περνάει αυτό το διάστημα δυσκολίες σε διάφορα επίπεδα, όμως ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας να είναι περιστασιακές.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ