Follow us

Εισαγγελέας για Πισπιρίγκου | Έρχεται η ανακοπή της Τζωρτζίνας και ο Δασκαλάκης ως δια μαγείας επιστρέφει σπίτι

Η εισαγγελέας ανέγνωσε μηνύματα της Ρούλας Πισπιρίγκου στα οποία απειλούσε τον Μάνο Δασκαλάκη ότι θα πει στην Τζωρτζίνα για τις εξωσυζυγικές του σχέσεις.

MissBloom TEAM
πισπιριγκου

Την αγόρευσή της για το αν η Ρούλα Πισπιρίγκου αφαίρεσε ή όχι τη ζωή της κόρης της, Τζωρτζίνας Δασκαλάκη, ξεκίνησε η Εισαγγελέας της Έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου που επί ένα χρόνο δικάζει την 35χρονη μητέρα για την απόπειρα και την ανθρωποκτονία της 9χρονης.

"Έχουν μιλήσει πολλοί μέχρι σήμερα αλλά όχι η Δικαιοσύνη", είπε αρχικά η Εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου κ. Σπυριδωνίδου, στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η Εισαγγελέας αναφέρθηκε στις δεκάδες καταθέσεις γιατρών, νοσηλευτών και άλλων μαρτύρων, αλλά και τις θέσεις της ίδιας της κατηγορουμένης.

"Η διαδικασία διήρκησε σχεδόν ένα χρόνο, έχουμε κάνει 89 συνεδριάσεις, έχουν εξεταστεί περίπου 60 μάρτυρες, πλήθος εγγράφων και αποδεικτικών στοιχείων, η απολογία της κατηγορούμενης διήρκεσε 9 ημέρες. Δεν υπήρξε πολύπλοκο νομικό ζήτημα να απασχολήσει της διαδικασία, αφού τα ζητήματα ήταν κυρίως ιατρικά", συνέχισε.

"Μέσα σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση έρχεται η ανακοπή της Τζωρτζίνας και ο κ. Δασκαλάκης ως δια μαγείας επιστρέφει στην κυρία κατηγορούμενη για να το αντιμετωπίσουν μαζί", δήλωσε στην συνέχεια η εισαγγελέας.

Διαβάστε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ