Follow us

Για εμάς, ο Tom Selleck θα είναι πάντα ο ανταγωνιστής του Chandler στα 'Φιλαράκια'

Το παρασκήνιο πίσω από τον χαρακτήρα του Dr. Richard.

MissBloom TEAM
selleck NBC

Ως γνωστόν, η κωμική σειρά των '90s, "Τα Φιλαράκια", αποτελεί πολιτιστικό φαινόμενο, καθώς η απήχηση που έχει στο κοινό είναι αμείωτη, ακόμη και σήμερα. Μεταξύ των αμέτρητων αξιομνημόνευτων guest stars που κόσμησαν τη 10ετή πορεία των Friends, ο Tom Selleck, που υποδύθηκε τον Dr. Richard Burke κατέχει μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές των θαυμαστών.

Ο ηθοποιός, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 79 του χρόνια -γεννήθηκε σαν σήμερα το 1945, τελικά αποτέλεσε ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της σειράς.

Από τoν Brad Pitt μέχρι τη Reese Witherspoon

Ενώ το Friends είναι γνωστό για το βασικό cast και τις σχέσεις του, η προσθήκη των guest stars προσέδωσε βάθος, πολυπλοκότητα και ξεκαρδιστικά μπερδέματα.

Καθ' όλη τη διάρκειά του, εντρυφούσε στις ερωτικές ζωές των έξι βασικών χαρακτήρων του: από το εμβληματικό έπος του Ross και της Rachel, μέχρι το κρυφό ρομάντζο της Monica και του Chandler. Μεταξύ άλλων, αξιοσημείωτες εμφανίσεις πραγματοποίησαν ο Brad Pitt ως ο μοχθηρός Will Colbert και οι Reese Witherspoon και Christina Applegate ως οι αδελφές της Rachel, Jill και Amy Green, αντίστοιχα.

Διαβάστε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ