Follow us

" Έμιλυ δεν είσαι ευπρόσδεκτη εδώ" - Το Παρίσι γέμισε με υβριστικά γκράφιτι εναντίον της σειράς "Emily in Paris".

Η γαλλική εφημερίδα Le Monde έγραψε: "Νομίζουν ότι τους ανήκει η γειτονιά. Η σειρά Emily in Paris είναι ένας εισβολέας γείτονας".

MissBloom TEAM
NETFLIX

H τεράστια παγκόσμια επιτυχία του Netflix " Emily in Paris" έχει μεταφέρει τον πολιτισμό, την κουλτούρα και την αισθητική της ευρωπαϊκής πόλης σε όλα τα μέρη του κόσμου. Η σειρά " Emily in Paris" λατρεύτηκε από το κοινό της πλατφόρμας και κατάφερε να γίνει τουριστική attraction, αφού ανέδειξε πολλά άγνωστα- αλλά μαγευτικά- μέρη της πρωτεύουσας.

Στην ιστορική συνοικία Quartier latin και σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το Πάνθεον, κρυμμένο τόσο βαθιά που θα μπορούσε εύκολα να το χάσει το μάτι σου, βρίσκεται η Place de l'Estrapade. Για τους θαυμαστές της επιτυχημένης σειράς, αυτή η γειτονιά έχει γίνει ορόσημο. Αυτό συμβαίνει επειδή εκεί ζει ο φανταστικός χαρακτήρας "Emily Cooper".

Η Αμερικανίδα που υποδύεται η Lily Collins, και η οποία μετακόμισε στο Παρίσι και γεύεται τα γαλλικά αρτοσκευάσματα-κρουασάν από το τοπικό αρτοποιείο έχει κάνει hotspot κάθε μέρος, όπου εμφανίζεται.

Θα περίμενε κανείς ότι οι κάτοικοι του Παρισιού θα είναι παραπάνω από ενθουσιασμένοι με την επιτυχία της σειράς και την ανάδειξη της πόλης τους, ως την απόλυτη τουριστική attraction. Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική και η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι για την " Emily".

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ