Follow us

8 θαύματα της φύσης που πρέπει να δεις από κοντά στη ζωή σου

Μοναδικές τοποθεσίες που "κόβουν" την ανάσα ακόμα και μέσα από φωτογραφίες.

MissBloom TEAM
θαυμα φυσης iStock

Υπάρχουν 8 θαύματα της φύσης που πρέπει να δεις από κοντά στη ζωή σου, τουλάχιστον μία φορά. Για την ακρίβεια, υπάρχουν πολλά περισσότερα από 8 ωστόσο εμείς, σου παρουσιάζουμε σήμερα εκείνα που κατά την ταπεινή μας άποψη, πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις στην bucket list σου. Ιδού:

1. Εθνικό Πάρκο Torres del Paine, Χιλή

Η Παταγονία είναι ένα μοναδικό μέρος στον κόσμο. Και ένα από τα πιο όμορφα πάρκα της είναι το Torres del Paine, στη Χιλή. Το φυσικό καταφύγιο είναι μέρος της προστατευόμενης βιόσφαιρας της UNESCO και φιλοξενεί τους θρυλικούς πύργους γρανίτη, όπως και μερικούς από τους πιο εντυπωσιακούς παγετώνες στον κόσμο.

2. Η περιοχή Bagan, Μιανμάρ

Ο αρχαιολογικός χώρος του Began είναι απέραντος και περικλείεται σε ένα από τα πιο όμορφα φυσικά περιβάλλοντα στον κόσμο. Μπορείς να το επισκεφτείς με αυτοκίνητο, με τα πόδια ή με ποδήλατο. Υπάρχουν επίσης ηλεκτρικά ποδήλατα προς ενοικίαση αλλά η πτυχή που κάνει αυτό το μέρος να αξίζει να δεις τουλάχιστον μία φορά είναι ο συνδυασμός φύσης και αρχαιολογίας.

3. The Monteverde Cloud Forest Reserve, Κόστα Ρίκα

Ένα "ομιχλώδες" δάσος, το οποίο οι τοπικοί θρύλοι το θεωρούν μαγικό και επιβλητικό και που σήμερα ξεχωρίζει ως ένας από τους πιο όμορφους προορισμούς στον κόσμο για όσους αγαπούν τον οικολογικό τουρισμό και την επαφή με τη φύση...

Διαβάστε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ