Follow us

"Poor Things": Ποια είναι η γυναίκα πίσω από τα "φανταστικά" κοστούμια της Bella Baxter;

Ποια είναι η ταλαντούχα ενδυματολόγος και υποψήφια για Όσκαρ, Χόλι Γουάντινγκτον που δημιούργησε τα κοστούμια της ταινίας "Poor Things";

poor things

Για να προσσεγγίσεις ενδυματολογικά έναν χαρακτήρα σαν αυτόν της Bella Baxter του Poor Things, εκτός από φαντασία και θάρρος χρειάζεται βαθιά γνώση της ενδυματολογίας. Και η ενδυματολόγος Χόλι Γουάντινγκτον που έντυσε την Bella Baxter, έχει απ΄ολα αυτά τα προσόντα και πολλά περισσότερα.

Η ταινία, που εκτυλίσσεται στη βικτοριανή εποχή, αντικαθιστά το τέρας με την Μπέλα, μια όμορφη νεαρή νυμφομανή, η οποία αυτοκτονεί για να ξεφύγει από τον βίαιο άντρα της. Την Μπέλα επαναφέρει στη ζωή ένας εκκεντρικός επιστήμονας, ο Γκόντγουιν Μπάξτερ, δίνοντάς της, ωστόσο, το μυαλό ενός μωρού. Διψασμένη να ανακαλύψει την αληθινή ζωή, το σκάει με τον Ντάνκαν, έναν ικανό και με κάπως ύποπτη ηθική δικηγόρο, σε μια περιπλάνηση σε όλο τον κόσμο. Απελευθερωμένη από τις προκαταλήψεις και τα στεγανά της εποχής της, η Μπέλα επιδιώκει να δώσει τη μάχη της για την ισότητα και την ελευθερία.Και κάπως έτσι την οραματίστηκε και η σχεδιάστρια κοστουμιών της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου, Χόλι Γουάντινγκτον.

Διάβασε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ