Follow us

Η Χριστίνα Ωνάση πιο ευτυχισμένη από ποτέ στην αγκαλιά του Ρώσου συζύγου της, Σεργκέι Καούζοφ

Σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο η μοναχοκόρη του Έλληνα κροίσου, Αριστοτέλη Ωνάση, εμφανίζεται λαμπερή από χαρά στην αγκαλιά του τρίτου συζύγου της.

Χριστίνα Ωνάση

Βιογραφίες, προσωπικές αφηγήσεις από ανθρώπους του περίγυρου της, αλλά και σκανδαλώδη ρεπορτάζ της εποχής, παρουσίαζαν την Χριστίνα Ωνάση ως την "θλιμμένη πριγκίπισσα" με το τραγικό τέλος. Η μοναχοκόρη του Έλληνα κροίσου, Αριστοτέλη Ωνάση, έζησε μια σύντομη και δυστυχισμένη ζωή, παρά τους ασύλληπτα γεμάτους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Από τα πρώτα χρόνια της ζωής της σκιαγραφήθηκαν η μοναξιά αλλά και η έλλειψη ουσιαστικής φροντίδας, αφού οι παιδικές αναμνήσεις της "χρυσής" κληρονόμου ήταν γεμάτες αδιαφορία, δίχως στοργή από τους πολυάσχολους γονείς της. Βίωσε το περιθώριο αλλά και τον ανταγωνισμό με τον μεγαλύτερο αδερφό της, Αλέξανδρο, ο οποίος τύγχανε να απολαμβάνει μεγαλύτερη ίσως προσοχή από τον αγαπημένο τους πατέρα. Το διαζύγιο των γονιών της, αλλά και τα ερωτικά σκάνδαλα που αφορούσαν τον κορυφαίο μεγιστάνα, στιγμάτισαν την παιδική ηλικία ως άκρως ντροπιαστικά γεγονότα για την ίδια.

Διάβασε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ