Follow us

Ο Christopher Nolan ήθελε από καιρό να συνεργαστεί με τον Robert Downey Jr.

Ο σκηνοθέτης δήλωσε ότι η επιλογή του Nolan ως Iron Man ήταν μια από τις πιο σωστές επιλογές που έγιναν ποτέ.

MissBloom TEAM
nolan Splash News / Ideal Image

Τον θαυμασμό του για τον Robert Downey Jr. εξέφρασε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο σκηνοθέτης Christopher Nolan. Ο Nolan είπε ότι πάντα ήθελε να συνεργαστεί με τον Downey λόγω της "γενναιοδωρίας" και του "χαρίσματός" του. Ο σκηνοθέτης συνέχισε λέγοντας ότι η επιλογή του Nolan ως Iron Man ήταν μια από τις πιο σωστές επιλογές που έγιναν ποτέ.

"Με οποιονδήποτε συνεργάζεσαι, με ηθοποιούς… ψάχνεις για κάποιο είδος σύνδεσης συναισθηματικής, με ενσυναίσθηση", είπε ο Nolan σχετικά με τον Downey. "Αναζητάς κάποιου είδους γενναιοδωρία. Έχει αυτή την απίστευτη γενναιοδωρία πνεύματος. Σημαίνει ότι όταν βρίσκεται σε μια σκηνή με άλλους ανθρώπους, φροντίζει να κάνουν όλοι το καλύτερό τους, ότι όλοι μπορούν να φέρουν τον καλύτερό τους εαυτό στο τραπέζι. Τους βοηθά να ξεκαθαρίσουν αυτές τις συναισθηματικές συνδέσεις".

"Πάντα ήθελα να δουλέψω μαζί του. Πάντα το έβλεπα αυτό στη δουλειά του", πρόσθεσε ο Nolan. "Και έχει τέτοιο χάρισμα όπως ο Τόνι Σταρκ. Ο ρόλος του Iron Man είναι μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις για κάστινγκ που έχουν ληφθεί ποτέ στην ιστορία του κινηματογράφου".

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ