Follow us

Αλεξία Ζαραδούκα | Πώς να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση και να την κάνεις να πετύχει

Πόσες προκλήσεις έχει να αντιμετωπίσει ένας ή μια founder που χτίζει μία startup επιχείρηση; Η Αλεξία Ζαραδούκα αποκαλύπτει 9 μυστικά επιχειρηματικότητας.

MissBloom TEAM
Αλεξία Ζαραδούκα

Η Αλεξία Ζαραδούκα έχει εργαστεί (και συνεχίζει να το κάνει) πολύ σκληρά, πολύ επίμονα και με πολύ ενθουσιασμό. Η δημιουργία των AlexiaSkin Pads δεν έγινε σε μία μέρα. Μετά από πολλές δοκιμές, ψάξιμο, αλλαγές, τροποποιήσεις, βελτιώσεις, τεστ, έφτασε σε ένα προϊόν που κάνει τη διαδικασία του ντεμακιγιάζ ευκολότερη, με σεβασμό προς το περιβάλλον και την επιδερμίδα σου.

Η Αλεξία Ζαραδούκα, κατάφερε και πήρε χρηματοδότηση από την εκπομπή Dragons’ Den, είναι ένας άνθρωπος με πείσμα, υπομονή, δημιουργικές ιδέες και κυρίως: όραμα. Beauty blogger, beauty influencer, τα τελευταία 10 χρόνια εργάστηκε ως beauty editor σε έντυπα, ιστοσελίδες και τηλεοπτικές εκπομπές ενώ παράλληλα έχει δοκιμάσει εκατοντάδες brands και προϊόντα. Ωστόσο, η πορεία της μέχρι εδώ, δεν ήταν πάντα εύκολη. Η ίδια μάς την αποκαλύπτει ενώ παράλληλα δίνει συμβουλές σε όλες όσες θέλουν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση και δεν γνωρίζουν τον τρόπο.

Συνέχισε την ανάγνωση στο shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ