Follow us

Nickelodeon | Η σκοτεινή πλευρά του πιο διάσημου εφηβικού καναλιού

Στις εφηβικές σειρές "iCarly", "Zoey 101" και "Victorious" οι πρωταγωνίστριες του Nickelodeon ζούσαν μια κακοποιητική καθημερινότητα.

MissBloom TEAM
Nickelodeon

Ένα νέο ντοκιμαντέρ τεσσάρων επεισοδίων με τίτλο "Quiet on Set: The Dark Side of Kids TV", αποκαλύπτει τις τοξικές συνθήκες εργασίας πίσω από παιδικές εκπομπές στη δεκαετία του 1990 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Συγκεκριμένα το ντοκιμαντέρ αναφέρεται στις διάσημες εφηβικές σειρές του παραγωγού Dan Schneider και δημιουργού του καναλιού Nickelodeon.

Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ,πολλοί εργαζόμενοι -μεταξύ αυτών και οι τότε ανήλικοι ηθοποιοί- του δικτύου του Nickelodeon, τον κατηγόρησαν για κακοποίηση, σεξισμό, ρατσισμό και ακατάλληλες δυναμικές, ενώ βρίσκονταν στα πλατό των γυρισμάτων.

"Το να δουλεύεις για τον Dan ήταν σα να είσαι σε μια σχέση κακοποίησης"

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Business Insider, ο Νταν Σνάιντερ φέρεται να προωθούσε την προβολή υπερσεξουαλικού περιεχομένου στις εκπομπές του. Ζητούτσε από τα 11χρονα και 12χρονα κορίτσια να φορούν "πιο αποκαλυπτικά". Συγγραφείς, ηθοποιοί και μέλη του συνεργείου είχαν δηλώσει τότε στο Insider ότι ένιωθαν ενόχληση από τις σεξουαλικές σκηνές στα σενάριά του. Όπως όταν έβαζε την - τότε έφηβη- Βικτόρια Τζάστις να τρίβει φαγητό στο γυμνό στομάχι της.

Διάβασε τη συνέχεια στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ