Follow us

Μini workouts | Οι μικροσκοπικές προπονήσεις καίνε λίπος και αδυνατίζουν!

Έχεις λίγο χρόνο αλλά δεν ξέρεις τι να κάνεις; Δες μερικά mini workouts που μπορείς να κάνεις για να χάσεις βάρος και να αποκτήσεις φυσική κατάσταση.

MissBloom TEAM
προπονηση istock

Ο χρόνος για όλους μας είναι περιορισμένος. Οι απαιτήσεις της ημέρας είναι πολλές. Γνωρίζουμε, όμως, ποσό σημαντικά είναι τα οφέλη της άσκησης όποτε δεν έχεις παρά να βρεις τον απαραίτητο χρόνο και την κατάλληλη διάθεση ώστε να κάνεις κάποια mini workouts.

Μini workouts: Τα οφέλη τους

Πολύ συχνά πιστεύουμε ότι πρέπει να ασκούμαστε για μία ώρα ή περισσότερο, αλλά οι ειδικοί λένε πώς ακόμη και οι mini workouts έχουν τα δικά τους οφέλη όπως:

  • Απώλεια βάρους: Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Journal of Obesity διαπίστωσε ότι η υψηλής έντασης διαλειμματική άσκηση μπορεί να είναι πιο αποτελεσματική στη μείωση του συνολικού σωματικού λίπους.
  • Βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης: Μελέτες έχουν επίσης δείξει ότι μια σύντομη, γρήγορη προπόνηση υψηλής έντασης σε μόλις 7 λεπτά μπορεί να προσφέρει τα ίδια οφέλη με ένα long run ή μια ώρα άρση βαρών.
  • Ευκολία στον προγραμματισμό: Είναι πολύ πιο εύκολο να χωρέσεις στο πρόγραμμά σου μια προπόνηση 10 λεπτών από ότι μια ώρα αερόβιας ή προπόνηση ενδυνάμωσης.
  • Βελτίωση της υγεία σου: Μια άλλη μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Diabetologia διαπίστωσε ότι τα άτομα με διαβήτη τύπου 2 ωφελήθηκαν περισσότερο από το διαλειμματικό περπάτημα παρά από ένα συνεχόμενο περπάτημα.
  • Αφοσίωση τις προπονήσεις: Είναι πιο εύκολο να δεσμευτείς σε πολλές πιο σύντομες προπονήσεις, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ πιο πιθανό να δημιουργήσεις μια νέα συνήθεια

Διαβάστε περισσότερα στο shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ