Follow us

Γιάννης Ράμος | "Έφυγε" από τη ζωή ο ηθοποιός και ξάδερφος της Έλενας Παπαρίζου

Ήταν η "φωνή" του Big Brother.

MissBloom TEAM
Γιάννης Ράμος Ντίνος Παπαρίζος

Μία δυσάρεστη είδηση έγινε σήμερα γνωστή, μιας και "έφυγε" από τη ζωή ο Γιάννης Ράμος, ηθοποιός και ξάδερφος της Έλενας Παπαρίζου. Ο Γιάννης Ράμος υπήρξε μάλιστα η "φωνή" του Big Brother, ενώ ανάρτηση για να τον απαχαιρετήσει, έκανε και ο αδερφός της τραγουδίστριας, Ντίνος Παπαρίζος.

Ανάρτηση έκανε με τη σειρά του και ο Πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συνθήκες θανάτου του 47χρονου ηθοποιού.

"Έφυγε από τη ζωή την παρασκευή ο Αγαπημένος συνάδελφος Γιάννης Ράμος στέλεχος του θεάτρου επί Κολωνώ και τις ομάδας Νάμα της Ελένης Σκότη, γεννημένος το 1977 ...Στη μνήμη του το θέατρο επί Κολωνώ ενισχύει το έργο του ταμείου αλληλοβοηθείας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και όσοι φίλοι θέλουν μπορούν να κάνουν το ίδιο. Σε άλλη ανάρτηση περισσότερες πληροφορίες για τον αγαπημένο μας συνάδελφο".

Σε δεύτερη ανάρτηση ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε ότι ο ηθοποιός ήταν "βασανισμένος από μια σκληρή αρρώστια τα δύο τελευταία χρόνια κατάφερε να τη νικήσει τον Δεκέμβριο αλλά η γρίπη βρήκε εξαντλημένο τον οργανισμό του και τον εξόντωσε".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ