Follow us

"Δεν συστήνουμε φίλες μας στους συντρόφους μας" | Ο μικροαστισμός/ σεξισμός στο μεγαλείο του

Μία κινηματογραφική εξέλιξη σε μία "διαμάχη" σαν αυτή της Κατερίνας και της Δανάης είναι οι δύο παρουσιάστριες να δώσουν ραντεβού στο εστιατόριο του επιχειρηματία και να απολαύσουν τα πιάτα του μενού, παρέα με ένα ποτήρι κρασί και γυναικείες εκμυστηρεύσεις

ΜΠΑΡΚΑ

Μία κινηματογραφική εξέλιξη σε μία "διαμάχη" σαν αυτή της Κατερίνας Καινούργιου και της Δανάης Μπάρκα είναι οι δύο παρουσιάστριες να δώσουν ραντεβού στο εστιατόριο του Φίλιππου Τσαγκρίδη και να απολαύσουν τα φινετσάτα πιάτα του μενού, παρέα με ένα ποτήρι κρασί και γυναικείες εκμυστηρεύσεις. Να φύγουν από το εστιατόριο πιασμένες αγκαζέ, γελώντας, αφήνοντας εμβρόντητο τον επιχειρηματία. Στο ελληνικό τηλεοπτικό γίγνεσθαι όμως, η Κατερίνα Καινούργιου και η Δανάη Μπάρκα εμφανίζονται ως δύο πρώην φίλες που δεν ανταλλάσσουν ούτε καλήμερα, αλλά ούτε και like ( η Κatken έκανε unfollow την Μπάρκα) για τα μάτια του επιχειρηματία/ εφοπλιστή.

Η πρώτη δέχεται μηνύματα συμπαράστασης και συμβουλές περί εμπιστοσύνης/ γυναικείας φιλίας/ σχέσεων και η δεύτερη, η "πέτρα του σκανδάλου" ένα πρωτοφανές κύμα οργής. Και μίσους ναι. Δέχεται ανελέητο bullying για την εμφάνισή της και το σώμα της, που έχει κάνει την ιδέα της αποδοχής και της συμπερίληψης να θρυμματιστεί σε μία προσγείωση στην τοξική πραγματικότητα. Οι ηθικολόγοι την ψέγουν για την "ανηθικότητά" της. Και οι haters καταφεύγουν στις γνωστές κατάρες. Η Δανάη Μπάρκα προφανώς δεν έχει την ανάλογη εμπειρία για να διαχειριστεί μία τέτοια κατάσταση. Παρέμεινε σιωπηλή και απενεργοποίησε τα σχόλια στα social media της. Η Κατερίνα Καινούργιου από την άλλη, προς τιμήν της, έβαλε σε μία μικρή παύση τις αυθόρμητες αντιδράσεις της και τα γεμάτα υπονοούμενα γέλια (στα οποία είναι μανούλα), για να μη συμβάλει στην περαιτέρω στοχοποίηση της παρουσιάστριας του Mega.

Ο επιχειρηματίας - μήλον της έριδος, παραμένει άβρεχτος στα social media και για το μόνο για το οποίο κατηγορείται είναι για το... γούστο του. Ο μικροαστισμός και ο σεξισμός σε όλο του το μεγαλείο του. Φαντάζομαι θα είναι και εξαιρετικά άβολη η θέση της Κατερίνας Καινούργιου που την εμφανίζουν ως την "εξαπατημένη", την "προδομένη", τη γυναίκα που θα πρέπει να μάθει να διαλέγει καλύτερους άνδρες ή εκείνη που παρά την επιθυμία της για γάμο και οικογένεια, παρέμεινε μόνη. Αυτή τη στιγμή είναι μία από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες στο χώρο της και δεν της αξίζει όλη αυτή η κακομοιριά που πάνε να της φορέσουν. Όσο για το bullying που δέχεται η Δανάη Μπάρκα, μάλλον θα πρέπει να ξαναπούμε τα αυτονόητα, ότι είναι εντελώς άδικο να στοχοποιείται μία γυναίκα επειδή ερωτεύτηκε ή και να μην ερωτεύτηκε. Φαίνεται ότι ο μικροαστισμός και ο σεξισμός έχουν γερά τα θεμέλια τους και θέλουμε ακόμα πολλή δουλειά για να απαλλαγούμε από αυτές τις μίζερες αντιλήψεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ