Follow us

"Μαμά, έρχομαι" | Η Ντίνα Μαγδαλιανίδη στην Ανθή Βούλγαρη: "Άκουγα φωνές να αργοσβήνουν"

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα, από τη στιγμή που "πάγωσε" όλη η Ελλάδα.

Ανθή Βούλγαρη Τέμπη

Η Ανθή Βούλγαρη παρουσίασε στο Mega το ντοκιμαντέρ "Μαμά, έρχομαι", με θέμα την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη με τους 57 νεκρούς. Κατά τη διάρκεια της έρευνάς της μίλησε και με τη Ντίνα Μαγδαλιανίδη η οποία επέζησε από τη σύγκρουση των δύο τρένων.

Η νεαρή κοπέλα μίλησε για τους φόβους που έχει, ενώ αποκάλυψε ότι έχει εφιάλτες με πρόσωπα που είδε λίγο πριν το ατύχημα. Μάλιστα βλέπει και την πτώση της από το τρένο και το πώς σύρθηκε.

Περιγράφοντας όσα έζησε είπε: "Έγινε η σύγκρουση και έσπασε το πόδι μου. Η μία πλευρά του ποδιού μου ήρθε πάνω. Οι γύρω μου είχαν πέσει πάνω μου. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα με το ατύχημα είναι πως θα αντιδράσει η οικογένεια μου αν το μάθει. Είπα "δεν πρέπει να πεθάνω". Κάποια στιγμή δεν πονούσα, είχα μουδιάσει και έλεγα πως πρέπει να βγω αν και είχα διαλυθεί, το σώμα μου είχε διαλυθεί. Είναι το ένστικτο επιβίωσης. Σε κάποιους που μας δόθηκε η ευκαιρία να είμαστε σε καλύτερη κατάστασης ή να καούμε ή να σκοτωθούμε ακαριαία, έπρεπε να επιβιώσουμε. Σερνόμουν με την πίσω πλευρά και βρήκα μία χαραμάδα βγήκα και έπεσα πάνω στις ραγές με το σχεδόν κομμένο πόδι μου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σπάσουν πολλά σημεία του σώματός μου χειρότερα. Σερνόμουν μέχρι που βρήκα ένα φως και ήταν εκεί που είχε ξεκινήσει η φωτιά στο ρέμα".

Μάλιστα η κοπέλα είπε: "Θέλω ένα χρόνο ακόμη για να ορθοποδίσω. Με στεναχωρεί που εγώ θέλω χρόνο, ενώ άλλοι δεν τα κατάφεραν. Ποια είμαι εγώ να παραπονεθώ; Έλεγα κάποια στιγμή ότι είναι πολύ σκληρό να συνεχίσω να ζω. Έλεγα ότι εγώ σώθηκα και έχω κάποιες ελπίδες στη ζωή μου, ενώ άλλων οι ελπίδες τους πέθαναν τότε”.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ