Follow us

Είσαι πολυάσχολη με κατοικίδιο και δεν προλαβαίνεις; Αυτή τη σκούπα πρέπει να σου την κάνεις δώρο

Οι σκούπες και σφουγγαρίστρες "ρομπότ" που θα σου λύσουν τα χέρια.

Είσαι πολυάσχολη με κατοικίδιο και δεν προλαβαίνεις; Αυτή τη σκούπα πρέπει να σου την κάνεις δώρο

Η καθημερινότητα έχει γίνει παρά πολλή απαιτητική και τα προγράμματα έχουν αυξηθεί με αποτέλεσμα να τρέχουμε και να μην φτάνουμε και η κάθε ημέρα να χρειάζεται αρκετή οργάνωση. Το να είσαι σωστή στη δουλειά, στο σπίτι να είναι όλα καλά και καθαρά, αλλά και να πρέπει να φέρεις εις πέρας και τις υποχρεώσεις που έχει ο σκύλος σου ή η γάτα σου.

Και μπορεί για τη δουλειά ή το κατοικίδιο σου να μην μπορώ να σε βοηθήσω, για τις δουλειές του σπιτιού όμως ξέρω κάτι που μπορεί να σε ξαλαφρώσει. Οι σκούπες και σφουγγαρίστρες ρομπότ της iRobot θα σου λύσουν τα χέρια. Επιπλέον είναι φορητές και εύκολο να τις πάρεις παντού μαζί σου βοηθώντας έτσι και τους αγαπημένους σου με τις δουλειές.

Είσαι πολυάσχολη με κατοικίδιο και δεν προλαβαίνεις; Αυτή τη σκούπα πρέπει να σου την κάνεις δώρο

Και σκούπισμα και σφουγγάρισμα; Όλα!

Καθαρίστε όποτε και όπου θέλετε με την ρομποτική σκούπα και σφουγγαρίστρα Roomba Combo j5 και Roomba Combo j5+. Η πλαϊνή βούρτσα καθαρίζει τέλεια γύρω από τα έπιπλα, κατά μήκος των τοίχων, τις γωνίες του δωματίου και άλλες δυσπρόσιτες γωνίες. Δύο αντίθετα περιστρεφόμενες λαστιχένιες βούρτσες με ειδικά πέλματα μαζεύουν αποτελεσματικά τη βρομιά από όλους τους τύπους δαπέδων και χαλιών.

irobot

Και πώς θα σφουγγαρίσει; Απλώς αλλάζεις τον κάδο και η Roomba σου θα καταλάβει αυτόματα ότι είναι ώρα για ένα συνδυαστικό καθάρισμα. Μη χάνεις χρόνο ανησυχώντας για τον καθαρισμό των δαπέδων σου, απλώς επιλέγεις τον τύπο καθαρισμού που επιθυμείς. Η πρωτοποριακή λύση της iRobot σου προσφέρει τώρα στεγνό και υγρό καθάρισμα, με μία μόνο συσκευή. Μάλιστα, με τις Roomba Combo j5 και Roomba Combo j5+, έχεις επίσης τη δυνατότητα να ορίζεις ζώνες που δεν θες να σφουγγαρίζονται, για να ενημερώνεται το ρομπότ και να ξέρει ποιες ακριβώς περιοχές πρέπει να αποφύγει και ποιες να καθαρίσει.

irobot

Και το καλύτερο; Η πλοήγηση τελευταίας τεχνολογίας PrecisionVision Navigation επιτρέπει στη Roomba να ανιχνεύει αντικείμενα στο πάτωμα όπως παπούτσια, καλώδια, κάλτσες, ακαθαρσίες σκύλου... Ξέρει τι πρέπει να αποφεύγει και τι όχι.

irobot

Με τη σειρά τους, τα μοντέλα Roomba j9 και Roomba j9+ έχουν το σύστημα Dirt Detective, που υποστηρίζεται από το λειτουργικό σύστημα iRobot, μαθαίνει από το ιστορικό καθαρισμού, ώστε η ρομποτική συσκευή να δίνει αυτόματα προτεραιότητα σε συγκεκριμένα δωμάτια, καθώς και να προσαρμόζει την αναρρόφηση και τον αριθμό των περασμάτων. Επιπλέον, η Roomba j9+ αδειάζει αυτόματα το περιεχόμενό της με το σύστημα αυτόματου αδειάσματος κάδου Clean Base® με σακούλες AllergenLock.

irobot

Και για να μην έχεις άγχος με τη φόρτιση και εάν είναι φορτισμένη, η Roomba j9 και Roomba j9+ μπορούν να επαναφορτιστούν στο επίπεδο που απαιτείται για την ολοκλήρωση του καθαρισμού κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Με τη λειτουργία Visual docking, επιστρέφει πάντα στο σταθμό φόρτισης και χάρη στον οπίσθιο φωτισμό LED, μπορεί να το κάνει ακόμα και στο σκοτάδι.

Νομίζω ότι όποιο μοντέλο της iRobot και να διαλέξεις σίγουρα θα κάνει το πρόγραμμα σου πιο χαλαρό και πλέον θα έχεις τον χρόνο που θες για τις βόλτες σου με τους φίλους σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr