Follow us

Διαζύγιο Νικόλαου - Τατιάνας | Η γνωριμία στο Γκστάαντ, η πρώτη εμφάνιση της Μπλάτνικ στην Ελλάδα και ο χωρισμός που δεν περιμέναμε

Η γνωριμία στο κοσμοπολίτικο Γκστάαντ της Ελβετίας, η εξωτική ομορφιά της Τατιάνας, το στίγμα που την έχει σημαδέψει και ο γάμος υπερπαραγωγή στις Σπέτσες.

MissBloom TEAM
Μπλάτνικ NDP Photo Agency

Ο χωρισμός "βόμβα" της Τατιάνας Μπλάτνικ και του Νικόλαου ήταν μια δυσάρεστη είδηση που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Το ζευγάρι εξέδωσε ανακοίνωση η οποία ανέφερε:

"Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν τη δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους.

Η Οικογένεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους.

Ευχαριστούμε πολύ για τον σεβασμό και τη διακριτικότητά σας.

Γραφείο πρώην Βασιλικής Οικογένειας της Ελλάδος."

Συνέχισε την ανάγνωση στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ