Follow us

Gerard Depardieu | Η μυθιστορηματική ζωή του 75χρονου σταρ που δεν μπορεί να ξεκολλήσει από τον βούρκο

Σε δίκη τον Οκτώβριο ο Gerard Depardieu για σεξουαλική επίθεση. Δύο γυναίκες κατήγγειλαν τον Γάλλο ηθοποιό για σεξουαλική επίθεση το 2021 στα γυρίσματα της ταινίας "Les Volets verts".

MissBloom TEAM
gerald

Το πρωί της Δευτέρας ο Γάλλος κωμικός, Gerard Depardieu είχε τεθεί υπό κράτηση και ανακρίθηκε στην έδρα της δικαστικής αστυνομίας του Παρισιού για τις καταγγελίες που έκαναν εις βάρος του τρεις γυναίκες. Πρόκειται για δύο εργαζόμενες στα κινηματογραφικά πλατό της ταινίας "Les Volets verts" το 2021 και μια 24χρονη (εκείνη την περίοδο), η οποία έχει καταγγείλει τον ηθοποιό για σεξουαλική επίθεση στα γυρίσματα της ταινίας "Le Magicien et les siamois" του Jean-Pierre Mocky το 2014. Σύμφωνα με τη Le Monde η τελευταία καταγγελία ενδέχεται να τοποθετηθεί στο αρχείο.

Ασυγκράτητος, με μυθιστορηματικό παρελθόν ακόμη και πριν από την ενηλικίωσή του, ο Gerard Depardieu θα ξεκινήσει την καριέρα του στο θέαμα ως ηθοποιός, θα προχωρήσει ως σκηνοθέτης και παραγωγός, θα εξελιχθεί σε επιχειρηματία, ιδιοκτήτη αμπελώνων, συγγραφέα έξι βιβλίων και φαίνεται να καταλήγει σαν περιπλανώμενος φωνακλάς, βάζοντας στο στόχαστρό του και την ίδια του τη χώρα. Δημιούργησε ένα είδωλο, ζώντας δέκα ζωές σε μία και ταυτόχρονα με την πληθωρική παρουσία του, το εξωστρεφές εκτόπισμα που διαθέτει, θα μπει ως ηγέτης στον χώρο των ατάκτων, προκαλώντας αναταραχές μόνο και μόνο με το "καλημέρα".

Το Εγκληματικό παρελθόν

Μπορεί ο Αlain Delon, να έχει τη φήμη του πιο "γοητευτικού αλήτη", αλλά ο Depardieu σίγουρα έχει κατακτήσει τον τίτλο του πιο "γοητευτικού άρχοντα του σκότους", παρότι διαθέτει μία λάμψη μοναδική. Το εγκληματικό παρελθόν του, η ζωώδης συμπεριφορά του και πάντα το απίστευτο ταλέντο του, θα τον βοηθήσουν να γίνει σούπερ σταρ, αλλά τα ίδια χαρακτηριστικά θα τον τραβήξουν πολλές φορές και πάλι μέσα στο βούρκο, απ' τον οποίο πάλεψε για να βγει, αλλά φαίνεται ότι η σχέση αυτή με τη νεανική λασπουριά είναι ακατανίκητη. Προσφάτως, βρέθηκε και πάλι στην επικαιρότητα για ένα θλιβερό γεγονός, την αυτοκτονία της ηθοποιού Emmanuelle Debever, που τον είχε κατηγορήσει για σεξουαλική παρενόχληση.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ