Follow us

19/12: Αυτοί είναι οι Instagram λογαριασμοί που θέλουμε να ακολουθούμε τώρα

Κάθε εβδομάδα μοιραζόμαστε τις νέες Instagram εμμονές μας

Ο νέος αγαπημένος μου λογαριασμός στο Instagram είναι επίσημα το @pinneaplesandcoffecups. Φαντάσου να κάνεις scroll down και να βλέπεις μίνι σκαντζόχοιρο σε πάρτυ με ντισκομπάλα, τα πιο λαχταριστά γλυκά, pop outfits και γενικά ό,τι πιο hippie έχεις φανταστεί. Αυτό βέβαια δεν αναιρεί το γεγονός ότι απολαμβάνω πάντα ένα account που μου δίνει ιδέες για πρωινά - ακόμα κι αν είναι από το μουντό Βερολίνο, ή μία yogi που μου δίνει δύναμη να μην παρατήσω τους στόχους μου. Αυτοί είναι οι λογαριασμοί που ξεχωρίσαμε γι’ αυτή την εβδομάδα, κι αν έχεις χάσει της προηγούμενης, θα τους βρεις εδώ.

Η Caitlin Turner @gypsetgoddess είναι μία από τις πιο δημοφιλής yogi του Instagram. Θα τη δεις να κάνει την πρακτική της στα πιο απίστευτα μέρη, και θα το ξανασκεφτείς σοβαρά πριν φας και την υπόλοιπη σοκολάτα που έχεις αφήσει στο γραφείο.

Η Andriana @pineapplesandcoffeecups έχει τον πιο γλυκό λογαριασμό στο Instagram. Μικροί σκαντζόχοιροι σε κουκλίστικα σπίτια, ανανάδες και γλυκά που δεν χορταίνεις να κοιτάς, είναι μερικά από τα αγαπημένα θέματά της.

Η Marta Greber @whatforbreakfast αγαπάει να τρώει καλό πρωινό και να ταξιδεύει όσο συχνά μπορεί. Έχοντας ως βάση της το Βερολίνο, μοιράζεται μαζί μας τις foodie ανησυχίες της, εστιάζοντας κυρίως στο πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας.

Η Micaela Costa @catwhiskers είναι κλινική ψυχολόγος αλλά και crazy cat lady. Το Instagram της, ωστόσο, δεν είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στις γάτες, αλλά και σε όλα εκείνα τα όμορφα μέρη που αξίζει να ανακαλύψει κανείς στη Λισαβώνα.. 

Η Sara @collagevintage είναι μία globe trotter, κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να σε ταξιδεύει σε υπέροχα μέρη, ατμοσφαιρικά καφέ, vintage γωνιές, αλλά και να σου δίνει ιδέες για effortless style. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ