Follow us

Η εργασία από το σπίτι απαιτεί και τη σωστή καρέκλα γραφείου. Βρες τη δικιά σου!

Το λεγόμενο work from home αποτελεί για πολλούς τον νέο τρόπο ζωής τους.

MissBloom TEAM
woman chair

Το λεγόμενο work from home αποτελεί για πολλούς τον νέο τρόπο ζωής τους. Οι περισσότεροι δηλώνουν πλήρως… εξοπλισμένοι για δουλειά από το σπίτι, έχοντας πλαισιώσει το laptop της δουλειάς με τα κατάλληλα περιφερειακά -δεύτερη οθόνη, ποντίκι, πληκτρολόγιο κλπ. Αγνοούν όμως το πιο σημαντικό όλων: την καρέκλα γραφείου. Πίστεψέ μας, το χειρότερο "καψώνι" που μπορείς να κάνεις στο σώμα σου, είναι να το αναγκάσεις να κάτσει οκτώ ώρες τη μέρα σε μία καρέκλα σαλονιού, κουζίνας ή τέλος πάντων μία καρέκλα που δεν είναι κατασκευασμένη για δουλειά γραφείου και άρα για να παρέχει στον κορμό, τα χέρια, τους ώμους και τα πόδια την κατάλληλη στήριξη. Απόφυγε λοιπόν τα μακροχρόνια προβλήματα επενδύοντας σε μία αξιόπιστη καρέκλα γραφείου, όπως αυτές που σου προτείνουμε παρακάτω.

@Work Toledo

Η εργασία από το σπίτι απαιτεί και τη σωστή καρέκλα γραφείου. Βρες τη δικιά σου!

Αναπαυτική και ανατομική, η Toledo είναι ό,τι πρέπει για εσένα που αναζητάς μία πολυτελή πρόταση που θα σε κάνει να αισθάνεσαι… σαν στο γραφείο σου! Διαθέτει μεγάλου μεγέθους μπράτσα με την κατάλληλη κλίση έτσι ώστε τα χέρια σου να ακουμπούν φυσικά επάνω τους, καθώς επίσης και μηχανισμό Relax ώστε να τη σταθεροποιήσεις στη θέση που σε βολεύει περισσότερο. Φτιαγμένη από γνήσιο δέρμα που αναπνέει, υιοθετεί κλασικό σχεδιασμό με μεταλλική βάση για εύκολη μετακίνηση, ενώ προσφέρει και δυνατότητα προσαρμογής του ύψους του καθίσματος.

@Work Pofit

Η Pofit είναι η επιλογή των CEO! Μιλάμε για μία εκπληκτικής ποιότητας καρέκλα η οποία θα σου προσφέρει τέλεια υποστήριξη ολόκληρου του κορμού, από τον αυχένα μέχρι την οσφυϊκή περιοχή. Ο ειδικός σχεδιασμός της ανακουφίζει από την πίεση ενώ η βιονική σπονδυλική της στήλη μιμείται τις κινήσεις της δικής σου και προσαρμόζεται στον τρόπο που κάθεσαι για ακόμα καλυτέρα αποτελέσματα. Με πρωτοποριακό ύφασμα mesh, ανθεκτικό σκελετό σε μαύρο ματ χρώμα και μεταλλική βάση, η Pofit είναι ένα πραγματικό statement και παράλληλα ό,τι καλύτερο θα μπορούσες να προσθέσεις στο γραφείο σου.

@Work Top II

pp

Με κομψό και λιτό σχεδιασμό, η καρέκλα γραφείου Work Top II θα κρατήσει το σώμα σου στη σωστή στάση, προστατεύοντάς το από προβλήματα ορθοπαιδικής φύσης. Διαθέτει μηχανισμό ρυθμιζόμενης άσκησης πίεσης στη μέση προκειμένου να σε υποστηρίζει επαρκώς ενώ κάθεσαι, ενώ το επιπρόσθετο προσκέφαλό της καλύπτει την περιοχή του αυχένα. Έρχεται με μηχανισμό Relax που σου προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων ενώ ο συνδυασμός μαύρου χρώματος επιφανειών και μεταλλικής βάσης της προσδίδει έναν υψηλής αισθητικής αέρα που ταιριάζει με κάθε γραφείο.

@Work Nemesis II

Μία gaming καρέκλα για εκείνους που περνούν ώρες μπροστά στο γραφείο τους, η Nemesis II θα σε εκπλήξει ευχάριστα με τη στήριξη που προσφέρει. Ρύθμισε τα μπράτσα της για να τα φέρεις στο κατάλληλο ύψος και ακούμπα στην ψηλή της πλάτη για να ξεκουραστείς από τον καθημερινό φόρτο εργασίας. Στην κορυφή της υπάρχει ένα μαλακό προσκέφαλο για τη στήριξη του αυχένα ενώ στη διάθεσή σου βρίσκεται και αποσπώμενο μαξιλαράκι μέσης για ακόμα περισσότερη άνεση. Θα τη βρεις σε έναν συνδυασμό κόκκινου και μαύρου χρώματος.

@Work Lyon

pp

Για ‘σένα που αναζητάς κάτι premium και θες το καλύτερο για το σώμα σου, η καρέκλα @Work Lyon είναι ό,τι πρέπει. Με ισχυρό σκελετό που αντέχει τη σκληρή, καθημερινή χρήση και μεταλλική βάση σε σχήμα αστεριού, της εξασφαλίζουν εντυπωσιακή σταθερότητα. Την στιγμή, το διάτρητο ύφασμα mesh στην πλάτη και το προσκέφαλό της, εγγυάται πως το σώμα θα αναπνέει, αποτρέποντας παράλληλα την εφίδρωση μέσω της κυκλοφορίας του αέρα. Μπράτσα, πλάτη, βάθος καθίσματος και προσκέφαλο, τέλος, ρυθμίζονται έτσι ώστε η Lyon να έρθει στα μέτρα σου.

@Work Racer Venus

rr

Μία καρέκλα φτιαγμένη για gamers -τουτέστιν το κοινό που περνά κατ’ εξοχήν μεγάλο αριθμό ωρών μπροστά στον υπολογιστή του- η @Work Racer Venus είναι μία απίστευτα βολική επιλογή, ακόμα κι αν δεν είσαι φαν του gaming. Με αγωνιστικό σχεδιασμό και δυναμικό προφίλ, είναι εφοδιασμένη με επενδεδυμένα μπράτσα που βάζουν τέλος στους ερεθισμένους αγκώνες καθώς επίσης και με μηχανισμό Relax που σου επιτρέπει να την προσαρμόζεις και να τη σταθεροποιείς στη θέση και τη στάση που σε βολεύει. Διαθέτει επιφάνειες από τεχνητό δέρμα και πλαστική βάση.

@Work Nemesis Ultimate Edition

Βγάλε τον gamer που κρύβεις μέσα σου με τη Nemesis Ultimate Edition, την καρέκλα που θα δώσει… χρώμα στο γραφείο σου. Αυτό το τελευταίο το εννοούμε: έρχεται με φωτισμό RGB ο οποίος περιβάλλει την καρέκλα και ρυθμίζεται (φωτεινότητα, χρώματα, ρυθμός) από το ειδικό χειριστήριο (απαιτείται σύνδεση σε τροφοδοτικό ή powerbank). Προσάρμοσε την πλάτη της στη γωνία που σε βολεύει και εκμεταλλεύσου τα ενσωματωμένα μαξιλαράκια για έξτρα άνεση. Τα 4D μπράτσα της ρυθμίζονται σε τέσσερις διαστάσεις ενώ ο bucket σχεδιασμός της κρατά τον κορμό σταθερό.

@Work Handy

rr

Οικονομική αλλά άνετη και συνάμα βολική, η καρέκλα γραφείου @Work Handy θα σε κερδίσει χάρη στον συμπαγή αλλά καλά μελετημένο σχεδιασμό της. Με διάτρητο ύφασμα mesh στην πλάτη έτσι ώστε να μην ιδρώνεις ακόμα κι όταν περνάς μεγάλο αριθμό ωρών καθιστός, είναι εξοπλισμένη με μηχανισμό Relax δίνοντάς σου απόλυτη ελευθερία ως προς τη θέση που θα τη σταθεροποιήσεις. Τα μπράτσα της είναι ανακλινόμενα για να κάθεσαι και να σηκώνεσαι με μεγαλύτερη ευκολία αλλά και να την τοποθετείς κάτω από το γραφείο όταν δεν τη χρησιμοποιείς γλιτώνοντας χώρο.

@Work Angle

rr

Στιβαρή και επιβλητική, η καρέκλα @Work Angle θα σε διευκολύνει στην καθημερινότητά σου, δημιουργώντας τις συνθήκες για να εργαστείς, να διαβάσεις, να παίξεις και να χαλαρώσεις απερίσπαστος. Τα μπράτσα της ρυθμίζονται ανάλογα το ύψος που προτιμάς ενώ το κάθισμα είναι κατασκευασμένο από molded foam (ειδικός αφρός)συνδυάζοντας τη μαλακή επιφάνεια με την επαρκή υποστήριξη. Η πλάτη από διάτρητο mesh υλικό επιτρέπει στο κορμί να αναπνέει χωρίς να ιδρώνει ενώ, τέλος, η βάση αλουμινίου εγγυάται απόλυτη σταθερότητα και σπουδαία αντοχή στον χρόνο.

@Work Neat

Μία από τις πλέον stylish προτάσεις που θα βρεις στην αγορά, η @Work Neat θα αναδείξει τον χώρο σου, επιτρέποντάς σου να εργαστείς με απόλυτη άνεση. Έρχεται σε προσιτή τιμή παραμένοντας εντός προϋπολογισμού σου, καλύπτοντας κάθε γούστο και ανάγκη. Με επιφάνειες από τεχνητό δέρμα, θα σου προσφέρει μία αίσθηση πολυτέλειας ενώ παράλληλα η βάση από μέταλλο εξασφαλίζει απόλυτη αντοχή και σταθερότητα. Ενσωματώνει μηχανισμό Relax για εύκολη ρύθμιση και πλήρη ευελιξία ενώ πέραν του ύψους, προσαρμόζεται και η κλίση του καθίσματος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ