Follow us

Κολωνός | Ποιος είναι ο "Μιχάλης" που αναζητούν οι Αρχές - Οσα είπε η 12χρονη στις καταθέσεις της για ύπαρξη συνεργού

Ο άνδρας αυτός φέρεται να έκλεινε τα ραντεβού στο μετρό των Σεπολίων και να συνόδευε το 12χρονο κορίτσι όταν συναντούσε τους "πελάτες".

MissBloom TEAM
βιαστης

Ποιος είναι ο "Μιχάλης"; Αυτό το ερώτημα καλούνται να απαντήσουν τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, που αναζητούν την ταυτότητα του άγνωστου άνδρα, τον οποίο περιέγραψε κατά την αρχική κατάθεση της στις αρχές η 12χρονη.

Ο μυστηριώδης συνεργός του 53χρονου κατηγορούμενου μαστροπού – βιαστή, φέρεται να έκλεινε τα ραντεβού στο μετρό των Σεπολίων και να συνόδευε το ανήλικο κορίτσι όταν συναντούσε τους "πελάτες".

Η 12χρονη δεν έχει δώσει περισσότερες απαντήσεις σχετικά με τον "Μιχάλη" στις συμπληρωματικές της καταθέσεις, ενώ όπως περιγράφουν οι αστυνομικοί μετά τη σύλληψη της μητέρας της, έχει "βυθιστεί" στη σιωπή.

Τα στελέχη της Ασφάλειας, εξετάζουν πληροφορία σύμφωνα με την οποία η 37χρονη μητέρα, εργαζόταν σε οίκο ανοχής και έπαιρνε μαζί της την ανήλικη κόρη της.

Απόλυτη σιωπή, μετά τη σύλληψη της μητέρας

Για 50 λεπτά κατέθεσε στα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων την Τετάρτη η 12χρονη, αμέσως μετά τη σύλληψη της μητέρας της. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς η ανήλικη δεν ήταν καθόλου ομιλητική, περιορίστηκε στα τυπικά, ενώ έδινε αόριστες απαντήσεις στις ερωτήσεις που της έγιναν.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ