Follow us

Qatargate | Η πρώτη αντίδραση της Εύας Καϊλή μέσα από τις φυλακές - "Είμαι αθώα"

Αθώα δήλωσε, μέσω του δικηγόρου της, η Εύα Καϊλή σχετικά με τις κατηγορίες που τις προσάπτουν οι βελγικές Αρχές. Τι είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος για τα χρήματα στο σπίτι.

MissBloom TEAM
καιλη

Αθώα δήλωσε μέσω του δικηγόρου της η Εύα Καϊλή, που κρατείται στη βέλγικη φυλακή υψίστης ασφαλείας, Σεν Ζιλ, μέχρι την ακρόασή της την Τετάρτη για την υπόθεση Qatar Gate.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας στο OPEN τόνισε πως η ευρωβουλευτής δηλώνει αθώα και υποστήριξε πως δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες.

"Η θέση της είναι ότι είναι αθώα. Η Εύα Καϊλή αρνείται τις κατηγορίες. Δεν έχει καμία σχέση με χρηματισμούς από το Κατάρ", είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος, πάντως, δηλώνει ότι δεν έχει εικόνα αν βρέθηκαν χρήματα ή πόσα βρέθηκαν, ενώ για το αν η ευρωβουλευτής κατηγορεί τον σύντροφό της για την εμπλοκή της στο σκάνδαλο διαφθοράς, απάντησε: "Ούτε επιβεβαιώνω ούτε διαψεύδω, υπάρχει το απόρρητο".

"Το μόνο που μπορώ να σας πω, γιατί μίλησα με την αδελφή της είναι ότι δεν υπάρχει κάποια κούνια για το παιδάκι, όπου βρέθηκαν κρυμμένα τα χρήματα. Αυτό σας το διαψεύδω ρητά γιατί μου το είπε και η αδελφή της, η κ. Μαγδαλένα Καϊλή" πρόσθεσε ο κ. Δημητρακόπουλος στο Open.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ