Follow us

QatarGate - Εύα Καϊλή | Συγκρατούμενη με γυναίκες που έχουν σκοτώσει ή βιάσει - Σε μικρό κελί με τα απαραίτητα

"Είναι πιθανό η Ελληνίδα αντιπρόεδρος να βρίσκεται στην φυλακή δίπλα σε κρατούμενη που έχει σκοτώσει τον σύζυγό της ή τα παιδιά της" ανέφερε ο Βέλγος δημοσιογράφος Μισέλ Γκάγιερ.

MissBloom TEAM
ΚΑΙΛΗ

"Ανθρώπινες συνθήκες, αλλά δεν παύει να είναι φυλακή”. Αυτό υποστήριξε ο δικηγόρος της οικογένειας της Εύας Καϊλή Μιχάλης Δημητρακόπουλος στο Star, περιγράφοντας λιτά, τις συνθήκες στις οποίες κρατείται η πρώην ευρωβουλευτής.

Η Εύα Καϊλή, το όνομα της οποίας εμπλέκεται στο σκάνδαλο QatarGate, παραμένει προφυλακισμένη, μέχρι την επόμενη Πέμπτη που οι δικαστικές αρχές θα αποφασίσουν αν θα μείνει στη φυλακή ή θα αφεθεί ελεύθερη μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, στο σύγχρονο σωφρονιστικό ίδρυμα του Χάρεν, σε προάστιο των Βρυξελλών κοντά στο αεροδρόμιο, το οποίο μοιάζει με ένα μικρό χωριό, βρίσκεται συγκρατούμενη με γυναίκες που έχουν διαπράξει εγκλήματα, κι όχι μόνο οικονομικά. Γυναίκες που έχουν σκοτώσει ή έχουν βιάσει. Είναι περίπου 20 τον αριθμό στην πτέρυγα που βρίσκεται.

Το κελί της πρώην αντιπροέδρου της Ευρωβουλής είναι μικρό, ωστόσο βλέπει στον εξωτερικό χώρο των φυλακών και έχει τα απαραίτητα. Όπως τηλέφωνο, με το οποίο μπορεί και τηλεφωνεί στην οικογένειά της και συνομιλεί με τους δικηγόρους της, αλλά και τηλεόραση, από την οποία ενημερώνεται για τις εξελίξεις στην υπόθεση.

"Έxει τη δυνατότητα να μιλάει πολλές ώρες. Έχει τη δυνατότητα, όπως έχουν όλοι οι κρατούμενοι, να μιλάνε στο τηλέφωνο. Με τον δικηγόρο τους και με τους συγγενείς τους” τόνισε στο Star ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ