Follow us

Βόμβα Le Soir | Η Εύα Καϊλή ομολόγησε ότι είπε στον πατέρα της να κρύψει τα 750.000 ευρώ μετρητά

Τι σημείωσε ο ανακριτής για τα όσα γνώριζε η Εύα Καϊλή σχετικά με τα χρήματα στο διαμέρισμά της - Οι οδηγίες στον πατέρα της

MissBloom TEAM
Εύα Καϊλή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Νέα στοιχεία για τη συμμετοχή και τον ρόλο της Εύας Καϊλή στο σκάνδαλο διαφθοράς Qatargate που ξετυλίγεται από τις 9 Δεκεμβρίου στις Βρυξέλλες φέρνει στη δημοσιότητα σήμερα η βελγική εφημερίδα Le Soir.

Στο κύριο θέμα της, η εφημερίδα αναφέρεται σε "μερική ομολογία της Εύας Καϊλή" αλλά και σε "βαριές κατηγορίες του Πάντσερι, (φερόμενου ως εγκέφαλου του κυκλώματος), κατά του Ταραμπέλα (σ.σ. Βέλγος σοσιαλιστής ευρωβουλευτής)". Ο τελευταίος μπαίνει πιο ενεργά στο κάδρο του πολιτικού και δικαστικού θρίλερ καθώς εμφανίζεται να είναι και αυτός "αποδέκτης δώρων από το Κατάρ".

Τα στοιχεία αυτά αποκτούν εξαιρετική σημασία ενόψει της κρίσης για την προφυλάκιση ή υπό όρους αποφυλάκισή της μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης της Ελληνίδας πολιτικού που αναμένεται να γίνει από τις βελγικές δικαστικές αρχές την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, κατόπιν αιτήματος για αναβολή που ζήτησε και πήρε η ίδια.

Τι ομολόγησε η Καϊλή

Κατά την ανάκρισή της, η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή παραδέχτηκε ότι έδωσε εντολή στον πατέρα της να κρύψει ένα μεγάλο μέρος των μετρητών που υπήρχαν στο σπίτι της.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ