Follow us

Εύα Καϊλή | Πρώτο ραντεβού με Δημητρακόπουλο στις φυλακές του Βελγίου - Πού θα στηριχτεί η υπεράσπισή της

Το δικαστικό συμβούλιο την Πέμπτη το πρωί, μετά την ακρόαση της Καϊλή, είτε θα την αφήσει ελεύθερη ή θα την βάλει για έναν ακόμη μήνα στη φυλακή.

MissBloom TEAM
Εύα Καϊλή ΑΠΕ-ΜΠΕ

"Θα δώσω μάχη μέχρι τέλος για να αποδείξω ότι είμαι αθώα" φέρεται να λέει στους συνηγόρους της η Εύα Καϊλή, η οποία σήμερα θα δεχθεί επισκέψεις και από τον Έλληνα δικηγόρο της, Μιχάλη Δημητρακόπουλο.

Ο γνωστός ποινικολόγος παίρνει την πρώτη πτήση για Βρυξέλλες σήμερα το πρωί και αν δεν αλλάξει ο προγραμματισμός, πρώτη του στάση θα είναι οι φυλακές του Χάρεν, όπου κρατείται η εντολέας του, πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Εύα Καϊλή. Θα είναι άλλωστε η πρώτη φορά που θα συναντηθούν μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου, το οποίο την οδήγησε στο "χωριό" των φυλακών, στερώντας της την δίχρονη κόρη της και καταστρέφοντας την καριέρα της.

Βέβαια όλο αυτό το διάστημα οι επικοινωνίες τους ήταν συχνές, αφού η 44χρονη ευρωβουλευτής έχει ελεύθερη πρόσβαση σε τηλέφωνο, που όμως, όπως μπορεί κανείς να αντιληφθεί, δεν είναι και το πιο ασφαλές από την άποψη του απορρήτου.

Δεν αποκλείεται η επίσκεψη Δημητρακόπουλου να γίνει μαζί με τον Βέλγο συνήγορο, Andre Risopoulos, ώστε και οι τρεις να καταλήξουν στην υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσουν ενώπιον της πολύ σοβαρής ακρόασης που έχουν την Πέμπτη το πρωί, ενώπιον του συμβουλίου. Μία ακρόαση που είτε θα την αφήσει ελεύθερη ή θα την βάλει για έναν ακόμη μήνα στη φυλακή.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ