Follow us

Τέμπη | "Ούτε έπινε, ούτε γλένταγε, ήταν στη θέση του" - Μαραθώνια απολογία του σταθμάρχη πριν την προφυλάκιση

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την μαραθώνια απολογία του ο σταθμάρχης για την τραγωδία στα Τέμπη

MissBloom TEAM
Τεμπη ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την μαραθώνια απολογία του την Κυριακή ο 59χρονος σταθμάρχης Λάρισας, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, για την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη.

Ο 59χρονος, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, εμφανίστηκε χωρίς απολογητικό υπόμνημα και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του ανακριτή, υποστηρίζοντας πως το μοιραίο βράδυ δεν εγκατέλειψε στιγμή τη θέση του.

"Με ομόφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο κατηγορούμενος κρίθηκε προσωρινά προφυλακιστέος. Ήταν κάτι αναμενόμενο λόγω της σπουδαιότητας της υποθέσεως, του βάρους και των ευθυνών", είπε ο δικηγόρος του σταθμάρχη, Στέφανος Παντζαρτζίδης, μετά το πέρας της διαδικασίας που διήρκεσε πάνω από επτά ώρες, συμπληρώνοντας πως "δυστυχώς τώρα αρχίζουν όλα".

"Ο σταθμάρχης ούτε γλένταγε ούτε έπινε την ώρα του δυστυχήματος"

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του σταθμάρχη, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο πελάτης του είπε τα πάντα. "Μετά λόγου αληθείας, συγκλονισμένος είπε τα πράγματα όπως ακριβώς έγιναν χωρίς να φοβηθεί αν από την αναφορά αυτή προκύπτουν ευθύνες στον εαυτό του ή όχι. Αν προκύψει από τα στοιχεία που κατέθεσε και από αυτά που συλλέγει η ανάκριση ότι την συγκεκριμένη μέρα θα έπρεπε να υπάρχουν και άλλα άτομα πιστεύω ότι η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της πάρα πολύ καλά", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ