Follow us

Nέο βιβλίo για την Amy Winehouse

Σύντομα θα κυκλοφορήσει το βιβλίο "Amy Winehouse: In Her Words", το οποίο θα περιλαμβάνει αποσπάσματα των προσωπικών ημερολογίων, φωτογραφίες και σημειώσεις της αείμνηστης καλλιτέχνιδας Amy Winehouse.

Amy Winehouse Splash

Έχει περάσει πάνω από μια δεκαετία από τότε που η Amy Winehouse πέθανε στο σπίτι της στο Κάμντεν στο βόρειο Λονδίνο, ήταν μόλις 27 ετών και το έργο της εξακολουθεί να τιμάται μέχρι σήμερα. Στη σύντομη ζωή της κυκλοφόρησε δύο άλμπουμ - Frank (2003) και Back To Black (2006).

Οι θαυμαστές της Amy Winehouse θα μπορούν σύντομα να ρίξουν μια βαθύτερη ματιά στις σκέψεις και τη ζωή της αείμνηστης τραγουδίστριας στο επερχόμενο βιβλίο "Amy Winehouse: In Her Words", το οποίο θα περιλαμβάνει αποσπάσματα των προσωπικών της ημερολογίων, φωτογραφίες και σημειώσεις της.

Το βιβλίο ανακοινώθηκε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της αείμνηστης τραγουδίστριας, τα οποία διαχειρίζεται το ίδρυμα Amy Winehouse.

Το βιβλίο -σύμφωνα με επίσημη περιγραφή- περιλαμβάνει "τα ημερολόγιά της, που δεν έχουν δημοσιευθεί ξανά, χειρόγραφους στίχους και οικογενειακές φωτογραφίες" για να προσφέρει "μια σπάνια εικόνα για το κορίτσι που μεγάλωσε για να γίνει θρύλος".

Τον πρόλογο του "Amy Winehouse: In Her Words" έγραψαν οι γονείς της, Janice και Mitch Winehouse, οι οποίοι είπαν ότι "είναι μία όμορφη νέα συλλογή από σημειώσεις και σκέψεις της Amy που δείχνει μια άλλη πλευρά της - τη διασκεδαστική και πνευματώδη". "Θελήσαμε να τη μοιραστούμε με τους θαυμαστές της Amy, ώστε και εκείνοι να απολαύσουν την Amy σύμφωνα με τα δικά της λόγια" επισήμαναν.

Το βιβλίο 288 σελίδων θα κυκλοφορήσει στις 29 Αυγούστου από τον εκδοτικό οίκο HarperCollins Publishers.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ