Follow us

«Γλυκές Αλχημείες»: Το νέο περιοδικό από τον Στέλιο Παρλιάρο!

Και η επίσημη παρουσίαση του στο Sweet Alchemy της Κηφισίας

parliaros

Την Τετάρτη 26 Μαρτίου ο Στέλιος Παρλιάρος και σύσσωμη η οικογένεια των Αττικών Εκδόσεων υποδέχθηκαν δημοσιογράφους και επιχειρηματίες στην επίσημη εκδήλωση παρουσίασης του νέου περιοδικού ζαχαροπλαστικής «Γλυκές Αλχημείες».

Η εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο βραβευμένο για το design του ζαχαροπλαστείο του Στέλιου Παρλιάρου στην Κηφισιά (Sweet Alchemy, Κολοκοτρώνη 9), επικύρωσε με τον πιο γλυκό τρόπο τη νέα συνεργασία ανά
μεσα στον κορυφαίο Έλληνα ζαχαροπλάστη και τον Όμιλο Αττικών Εκδόσεων. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ξεφυλλίσουν πρώτοι το περιοδικό και να δοκιμάσουν κάποια από τα γλυκά που φιγουράρουν στις σελίδες του, όπως τις μπουκιές με καραμελωμένη σοκολάτα και αλάτι.

«Γλυκές Αλχημείες»: Το νέο περιοδικό από τον Στέλιο Παρλιάρο!

Το περιοδικό «Γλυκές Αλχημείες» κυκλοφορεί στα περίπτερα από τις 27 Μαρτίου, έχει 162 σελίδες και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, συνταγές για το πασχαλινό τραπέζι, τσουρέκια και κουλούρια, νηστίσιμα γλυκά, ιδέες για τα κεράσματα της βάφτισης, Πολίτικα γλυκά αλλά και μια αναδρομή στην πορεία του Στέλιου Παρλιάρου μέσα από 15 γλυκά που άφησαν εποχή.

Δες ποιοι βρέθηκαν στην παρουσίαση:

[gallery ids="76093,76094,76095,76096,76097,76098,76100"]

Στεφανία Φλέγκα από τη Yes! Hotels και Νίκος Κοντόπουλος, διευθυντής «Γλυκές Αλχημείες»

Βάγια Λαλιά, γενική διευθύντρια «The Think Tank» και Γεωργία Μοσχογιάννη, εμπορική διευθύντρια του Ομίλου Αττικών Εκδόσεων

Γιώργος Παπαδάκης και Γιάννης Δελούδης

Γιάννης Τσουκλίδης, Θοδωρής Καμπόλης και Φώτης Χρυσανθίδης

Βαγγελής Γερασίμου και Πόπη Χρυσανθίδου

Ένα δείγμα από τις «γλυκιές αλχημείες»

Το ζαχαροπλαστείο του Στέλιου Παρλιάρου στην Κηφισιά (Sweet Alchemy, Κολοκοτρώνη 9)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ