Follow us

Κότσι μοσχαρίσιο με κρασί

Η συνταγή για το πιο νόστιμο μοσχαρίσιο κότσι με κρασί.

297dbc5e91e44fbf96598a621c2ebfc1

Υλικά

4-5 μοσχαρίσιο κότσι σε φέτες

1 μεγάλο κρεμμύδι ροδέλες

4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

1 νεροπότηρο κρασί λευκό

2 ντομάτες τριμμένες

1 κύβο βοδινού

λίγο αλεύρι

λάδι

αλάτι

πιπέρι

Εκτέλεση

Αλευρώνουμε τις φέτες από το κότσι, τις περνάμε ελαφρά από το τηγάνι και τις στρώνουμε σε γάστρα.

Αλλάζουμε το λάδι στο τηγάνι μας και σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά το κρεμμύδι και το σκόρδο.

Σβήνουμε με το κρασί.

Προσθέτουμε τις ντομάτες τριμμένες, τον κύβο, αλάτι και πιπέρι (αν θέλουμε χρησιμοποιούμε και διάφορα βότανα για άρωμα π.χ. θυμάρι, βασιλικό κλπ).

Αφήνουμε να πάρει μία βράση και κατόπιν περιχύνουμε με τη σάλτσα μας το κρέας.

Προσθέτουμε 1/2 ποτήρι νερό και ψήνουμε στους 150 βαθμούς για περίπου 2 ώρες.

Πηγή | Tasty-guide.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ