Follow us

Hot Pink | Πώς θα προσθέσεις στα looks σου την πιο chic απόχρωση της άνοιξης

Οι πιο updated τρόποι για να φορέσεις την πιο χαρούμενη απόχρωση της άνοιξης

Chanel SS21 Pixel Formula

Μπορεί το ημερολόγιο να δείχνει πως βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα, ωστόσο εμείς ως κλασικές fashion lovers έχουμε ξεκινήσει να αναλύουμε τις τάσεις της μόδας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2021. Συγκεκριμένα, έχουμε ξεχωρίσει μία πολύ ιδιαίτερη και χαρούμενη απόχρωση που ανυπομονούμε να προσθέσουμε στα ανοιξιάτικα σύνολα μας. Ο λόγος για το hot pink, μία έντονη απόχρωση του ροζ που κυριάρχησε στις συλλογές των οίκων και μας έκανε να ανυπομονούμε για τη νέα σεζόν.

Το Hot Pink στις συλλογές των σχεδιαστών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2021

#Balenciaga

Floral την άνοιξη; Πολύ πρωτότυπο. Κι όμως, ο οίκος Balenciaga σου προτείνει να προσθέσεις στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου midi ή maxi φορέματα σε λουλουδάτα μοτίβα στην πιο ιδιαίτερη απόχρωση, το hot pink. Μπορείς να τα συνδυάσεις είτε με λευκά sneakers είτε με combat boots για ένα πιο rock αποτέλεσμα.

Hot Pink | Πώς θα προσθέσεις στα looks σου την πιο chic απόχρωση της άνοιξης

#Chanel

Εάν λατρεύεις το denim, φέτος την άνοιξη μπορείς να επενδύσεις σε ένα denim παντελόνι ή μία ψηλόμεση παντελόνα σε αυτή την έντονη ροζ απόχρωση. Πολύ girly και σούπερ κομψό θα είναι η καλύτερη πινελιά ανανέωσης για τα street style looks σου.

Chanel SS21

Ένας πιο safe τρόπος για να εντάξεις αυτή την έντονη απόχρωση στα ανοιξιάτικα outfits σου είναι να επενδύσεις σε ένα jacket.

Chanel SS21

#Ralph and Russo

Οι τάσεις της μόδας έχουν προσαρμοστεί στις ανάγκες των γυναικών στην καραντίνα, έτσι ο οίκος Ralph and Russo σε προτρέπει να επενδύσεις σε tracksuits σε hot pink απόχρωση. Εάν θέλεις να πειραματιστείς περισσότερο με τα looks σου μπορείς να τα συνδυάσεις με blazer στον ίδιο τόνο.

Ralph and Russo SS21

Εναλλακτικά, μία μπλούζα φούτερ στο ίδιο χρώμα είναι εξίσου μία stylish επιλογή.

Ralph and Russo SS21

Ήδη από την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2020, οι βερμούδες αποδείχθηκαν ένα από τα αγαπημένα items των fashion girls, αφού είναι ένα άνετο, κομψό και ευκολοφόρετο κομμάτι. Φέτος, οι βερμούδες ανανεώνονται ακόμα περισσότερο και κυκλοφορούν στην πιο hot απόχρωση του ροζ.

Ralph and Russo SS21

#Isabel Marant

Hot pink σε metallic υφές; Από εμάς είναι ένα μεγάλο ΝΑΙ. Αυτό το look από την συλλογή του οίκου Isabel Marant για την άνοιξη του 2021 είναι το party outfit που θέλουμε να φορέσουμε μόλις τελειώσει το lockdown.

Isabel Marant SS21

Styling tips από τις αγαπημένες μας fashionistas

#1

Η Sarah Jessica Parker σου δείχνει έναν όχι και τόσο αναμενόμενο τρόπο για να προσθέσεις το hot pink στα σύνολα σου. Φόρεσε μία προστατευτική μάσκα προσώπου σε αυτό το χρώμα και τη συνδύασε με τις ψηλοτάκουνες γόβες της.

Sarah Jessica Parker

#2

Τα τελευταία χρόνια, τα μονοχρωματικά σύνολα έχουν αποδειχθεί η fashion εμμονή των πιο πιστών fashionistas. Φέτος την άνοιξη, υιοθέτησε το trend, δημιουργώντας ένα total look σε αυτή την έντονη απόχρωση του ροζ.

streetfashion

streetfashion

#3

Ένα total black σύνολο ή ένα look με κλασικό κοστούμι θα αναβαθμιστεί αμέσως εάν προσθέσεις ένα ζευγάρι γόβες ή ψηλοτάκουνα πέδιλα σε αυτό το χρώμα.

streetfashion

#4

Εάν είσαι λίγο πιο διστακτική με τα έντονα χρώματα, τα αξεσουάρ είναι η λύση για εσένα. Μία mini τσάντα, ένα φουλάρι ή ακόμα και μία headband σε hot pink θα είναι η λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά στα σύνολα σου.

streetfashion

#5

Σε περίπτωση που έχεις αποφασίσει πως το 2021 θα είναι η χρονιά που θα εξελίξεις περισσότερο το στιλ σου, τότε το color blocking είναι η τέλεια λύση. Συνδύασε το hot pink με άλλες έντονες αποχρώσεις όπως το κίτρινο, το κόκκινο ή το royal blue και το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό.

streetfashion
streetfashion

Τα 10 χρώματα που θα πρωταγωνιστήσουν στη μόδα της Άνοιξης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ