Follow us

Τα ωραιότερα λευκά sneakers που δεν θα σταματήσεις να φοράς την άνοιξη

Το ζευγάρι παπουτσιών που ταιριάζει με τα πάντα.

White Sneakers Abaca/Visual Hellas

Οι γυναίκες μπορούμε να χωριστούμε άνετα σε δύο κατηγορίες. Στην πρώτη, θα ανήκουν σίγουρα οι γυναίκες που λατρεύουν τα ψηλοτάκουνα παπούτσια τους. Και όχι μόνο τα λατρεύουν, αλλά και τα φορούν καθημερινά, όσες ώρες και αν είναι εκτός σπιτιού. Στη δεύτερη ανήκουν οι γυναίκες που δεν διαπραγματεύονται κάτι στην καθημερινότητα τους. Την άνεση. Συνεπώς προτιμούν την άνεση που τους προσφέρουν τα flat παπούτσια και κυρίως τα sneakers.

5 χρήσιμες συμβουλές για να καθαρίζεις εύκολα τα λευκά sneakers

Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις βέβαια, το πιο πιθανό είναι πως αυτή την περίοδο τα sneakers έχουν γίνει η καθημερινή επιλογή παπουτσιών που κάνεις είτε πηγαίνεις για μία σύντομη "Μετακίνηση 6" είτε για κάποια ψώνια. Ακριβώς αυτό είναι και το ζευγάρι παπουτσιών, στο οποίο αξίζει να επενδύσεις αυτή την εποχή. Με την άνοιξη να βρίσκεται μία ανάσα μακριά μας, τα sneakers και συγκεκριμένα τα λευκά sneakers είναι το παπούτσια που δεν θα σταματήσεις να φοράς.

Ο λόγος είναι πως ταιριάζουν με τα πάντα. Με αθλητικές φόρμες και φορέματα σε κάθε μήκος, με jean ή υφασμάτινα παντελόνια και φούστες, ακόμα και με κοστούμια ή jumpsuits, τα λευκά sneakers ταιριάζουν με τα πάντα. Εάν σκέφτεσαι να κάνεις ένα refresh στη συλλογή σου, παρακάτω θα βρεις μερικά από τα πιο stylish λευκά sneakers που θα βρεις στα καταστήματα και είμαστε σίγουρες πως θα ευχαριστηθείς να φοράς.

Τα λευκά sneakers που έχουμε ξεχωρίσει

Λευκά sneakers, Karl Lagerfeld

Πάνινα παπούτσια, Pepe Jeans

Λευκά sneakers, Converse, E-papoutsia.gr

Λευκά sneakers, Nine West, Haralas.gr

Sneakers, Veja, Καλογήρου

Λευκά sneakers, Hogan, Καλογήρου

Sneakers, Superga, Haralas.gr

Αθλητικό παπούτσι με κορδόνια 29.99 € Oysho

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ