Follow us

H Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε το ιδανικό τοπ για τη μεταβατική περίοδο

Το "it" item που θα σε βάλει στην καρδιά της άνοιξης.

Μπόμπα NDP

Ένα νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να χτυπήσει τη χώρα από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, ωστόσο το βλέμμα είναι στραμμένο στην άνοιξη. Θέλοντας να ξεφύγουμε από τα cozy ρούχα της καραντίνας, αναζητούμε κομμάτια που θα μας βολέψουν περισσότερο όταν ο καιρός θα αρχίσει σταδιακά να βελτιώνεται. Έτσι, τα τοπ με τους εκτεθειμένους ώμους επέστρεψαν και η Χριστίνα Μπόμπα τα φόρεσε πρώτη.

Συγκεκριμένα, η εγκυμονούσα Influencer επέλεξε την τάση σε total black σύνολο με μαύρο πλεκτό ζιβάγκο με ανάλαφρη διάθεση και σέξι χαρακτήρα. Το look της συμπλήρωσε με κολάν, combat boots και μίνι τσάντα ώμου MCM. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα χαμηλό κότσο που αναδείκνυε τον ιδιαίτερο σχεδιασμό και στιλάτο κόψιμο του τοπ και το μακιγιάζ της ήταν απόλυτα φυσικό.

Loading...

Αν αποφασίσεις να επενδύσεις στο συγκεκριμένο μπλουζάκι, αξίζει να το φορέσεις ακριβώς όπως η Χριστίνα Μπόμπα για άνεση και στιλ. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο συνδυασμός του δε θα σε δυσκολέψει, καθώς ταιριάζει με τα περισσότερα κομμάτια της γυναικείας ντουλάπας, από τζιν παντελόνια μέχρι μίνι φούστες και μπορεί να υποστηρίξει διάφορα στιλ με το κατάλληλο styling.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ