Follow us

Αθηνά Οικονομάκου | Δημιούργησε ένα κομψό athleisure look ιδανικό για εγκυμονούσες

Η φωτογραφία της ηθοποιού με φουσκωμένη κοιλιά.

athina oikonomakou NDP Photo Agency

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της και μέχρι στιγμής με κάθε της εμφάνιση εμπνέει κάθε γυναίκα που βρίσκεται σε παρόμοια περίοδο της ζωής της. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τα every day looks της.

Αυτή τη φορά, η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε ένα athleisure σύνολο από τη βόλτα της στα χιόνια, αποδεικνύοντας πως μπορούμε να είμαστε πολύ κομψά ακόμα και με ένα casual look. Για τη βόλτα της λοιπόν επέλεξε να δημιουργήσει ένα tone to tone σύνολο σε γκρι απόχρωση, συνδυάζοντας αθλητικό κολάν με πλεκτό πουλόβερ, σκούφο και ορειβατικά μποτάκια, κατάλληλα για το χιόνι.

Υιοθέτησε έτσι δύο από τις τοπ τάσεις της μόδας για αυτή την περίοδο, το athleisure στιλ που πρωταγωνιστεί στον κόσμο της μόδας λόγω του lockdown αλλά και τα tone to tone σύνολα που αγαπούν οι μεγαλύτερες fashion experts του κόσμου.

Extra tip

Εάν σκέφτεσαι να αντιγράψεις το look της Αθηνάς Οικονομάκου ή απλώς θέλεις να δημιουργήσεις ένα tone to tone σύνολο, εξίσου stylish επιλογή είναι να συνδυάσεις διαφορετικούς τόνους του ίδιου χρώματος.

Το look της Αθηνάς Οικονομάκου

Loading...

Αθηνά Οικονομάκου | Οι νέες φωτογραφίες που μοιράστηκε η εγκυμονούσα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ