Follow us

Αυτά τα sneakers κυριαρχούν στη φετινή μόδα

H PUMA φέρνει στην αγορά το νέο Cruise Rider και τα αθλητικά γίνονται statement pieces.

Cruise Rider Courtesy of Puma

Στα fashion staples της άνοιξης, προσθέτεις σίγουρα τα sneakers με χρώμα. Βγαίνοντας από ένα βαρύ χειμώνα με total black και γκρι outfits, τα pastels χρωματίζουν τα υποδήματα της σεζόν, κάνοντας το απαραίτητο reset στην ψυχολογία σου. Ανάμεσα στα χιλιάδες σχέδια, το νέο Cruise Rider της PUMA ξεχωρίζει για την αισιοδοξία και τις έντονες πινελιές του. Ένα sneaker φτιαγμένο με ιδιαίτερο στυλ, εμπνευσμένο από την ομορφιά των vintage αυτοκινήτων που αναβαθμίζει κάθε σύνολο.

Αυτά τα sneakers κυριαρχούν στη φετινή μόδα

Για την ιέρεια του στυλ, supermodel και ambassador της PUMA Winnie Harlow, τα συγκεκριμένα παπούτσια έχουν αντικαταστήσει όλα τα άλλα στις off-duty εμφανίσεις της. Αποποιώντας την athleisure αισθητική τους, η ίδια εκτός από σετ φόρμας, τα συνδυάζει με ψηλόμεσα jeans, παιχνιδιάρικα πλεκτά, cardigans, T-shirts, μίνι φούστες, ακόμα και δημιουργίες υψηλής ραπτικής. "Τα Cruise Riders είναι τόσο εγώ. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο σε αυτά είναι ότι δεν ανησυχώ με τι να τα φορέσω, καθώς πηγαίνουν με τα πάντα" αναφέρει η ίδια.

Winnie-Harlow
Winnie-Harlow

Πράγματι, το νέο Cruise Rider ταιριάζει με όλα τα ρούχα της φετινής γκαρνταρόμπας. To άνω μέρος του περιέχει πλέγμα και nylon με suede επικάλυψη σε γαλαζοπράσινη απόχρωση, φωτεινό κίτρινο και μια δόση ροζ που ξυπνά τη φαντασία για τολμηρούς mix match συνδυασμούς. Ακόμα και αν ανήκεις όμως στις πιστές οπαδούς της μονοχρωμίας ή του tonal dressing, αυτό το ζευγάρι αρκεί για να προσθέσει μια ενδιαφέρουσα πινελιά στο look σου. Εκτός από στιλ συνδυάζει και άνεση με ελαφρώς υψηλότερη ενδιάμεση σόλα με λεπτομέρειες γλυπτικής, αποτελούμενο από ανθεκτικό κομμάτι και αφρώδες υλικό στο πίσω μέρος του.

Ανακάλυψε το Cruise Rider σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και εδώ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ