Follow us

Η Μελίνα Νικολαΐδη με leopard φόρεμα από τη συλλογή της Μαρίας Μπακοδήμου | Κομψό και "in fashion"

Το καλύτερο; Είναι σε έκπτωση.

Μελίνα Νικολαΐδη NDP

Η αγάπη μας για το leopard φόρεμα είναι γνωστή. Με καλσόν ή χωρίς, sneakers, mules ή πέδιλα, δημιουργεί το ιδανικό 5 minute look τη μεταβατική περίοδο της άνοιξης. Το animal print, εξάλλου, έχει επιστρέψει δυναμικά στις τάσεις τις τελευταίες (αρκετές) σεζόν και το διαχρονικό μοτίβο της τίγρης συνθέτει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στο σέξι και το κομψό.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το πρόσφατο look της Μελίνας Νικολαΐδη. Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, φόρεσε μίνι leopard shirt dress από το brand ρούχων της Μαρίας Μπακοδήμου. Το συνδύασε με μαύρα μποτάκια και έφτιαξε μια ευφάνταστη και κομψή εμφάνιση μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και με λίγες μόνο κινήσεις.

Γεμάτη ενθουσιασμό, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφία της 17χρονης με το κομμάτι της συλλογή της και στα σχόλια όλοι συμφώνησαν πως της ταιριάζει γάντι. "Αυτό το κορίτσι είναι πανέμορφο μέσα κι έξω" έγραψε μεταξύ άλλων στη λεζάντα της.

Loading...

Το εντυπωσιακό φόρεμα βρίσκεται ήδη στην κορυφή της δικής μας shopping list, έχει έκπτωση, κοστίζει λιγότερο από 100 ευρώ και είναι διαθέσιμο στο marymary.gr.

Η Μελίνα Νικολαΐδη με leopard φόρεμα από τη συλλογή της Μαρίας Μπακοδήμου | Κομψό και "in fashion"

Ελαστικό πουκαμισοφόρεμα με μεγάλη ζώνη στη μέση 99,00 €, marymary.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ