Follow us

Ανακαλύψαμε το κομμάτι που θα ανανεώσει τα office looks σου στη νέα συλλογή του οίκου Dior

Το κομμάτι που θα σε κάνει να ανυπομονείς για την επιστροφή στο γραφείο.

Dior FW 22 Splash News / Ideal Image

Μία από τις πολλές αλλαγές που έχουν γίνει στη ζωή μας τον τελευταίο ένα χρόνο είναι η τηλεργασία. Κάτι που συνέβαινε πολύ σπάνια έχει γίνει πλέον καθημερινότητα και εμάς μας λείπουν ολοένα και περισσότερο τα looks που φορούσαμε στο γραφείο. Ένα κομψό και δυναμικό office σύνολο μπορεί να μας γεμίσει με αυτοπεποίθηση και να μας κάνει να νιώθουμε ακόμα πιο δυναμικές. Είτε έχεις επιστρέψει στο γραφείο είτε όχι, υπάρχει ένα συγκεκριμένο κομμάτι που αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου, το οποίο σίγουρα θα σε εμπνεύσει να δημιουργήσεις τα πιο σικ office looks.

Ανακαλύψαμε το κομμάτι που θα ανανεώσει τα office looks σου στη νέα συλλογή του οίκου Dior

Εμείς το ξεχωρίσαμε από τη νέα συλλογή του οίκου Dior για την σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020-2021 και σκοπεύουμε να το υιοθετήσουμε από αυτή τη σεζόν. Ο λόγος για τις midi φούστες σε Α γραμμή που είναι σήμα κατατεθέν του γαλλικού οίκου αλλά και της κομψότητας. Η creative director του οίκου, Maria Grazia Chiuri ακολούθησε το παράδειγμα του Christian Dior και συνδύασε τις midi φούστες της συλλογής με το χαρακτηριστικό κομμάτι του New Look που μετρά 73 χρόνια ζωής, το Bar jacket, αποδίδοντας του έναν σύγχρονο χαρακτήρα αφού χρησιμοποίησε denim ύφασμα.

Dior
Dior

Styling Tips

Οι συγκεκριμένες midi φούστες ταιριάζουν σε διαφορετικούς σωματότυπους, αφού τονίζουν ένα από τα πιο θηλυκά σημεία του σώματος, τη μέση. Η Maria Grazia σου προτείνει να τις συνδυάσεις με λευκά puff sleeve πουκάμισα, διακοσμημένα με δαντέλα, με off shoulder μπλούζες και πουκάμισα που δημιουργούν αρμονία στη σιλουέτα ή ακόμα και με πουλόβερ. Όσον αφορά στα παπούτσια, μπορείς να τις συνδυάσεις είτε με ψηλοτάκουνα όπως είναι οι γόβες ή οι knee high μπότες είτε με flats όπως τα loafers και οι μπαλαρίνες. Σε κάθε περίπτωση, οι midi φούστες σε A γραμμή είναι ένα must have και διαχρονικό κομμάτι που σίγουρα αξίζει να προσθέσεις στη γκαρνταρόμπα σου.

Dior
Dior

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ