Follow us

Pregnancy Style | Τα ωραιότερα looks της Chiara Ferragni από τη δεύτερη εγκυμοσύνη της

Ποια κομμάτια δεν αποχωρίζεται;

Chiara Ferragni Abaca/www.visualhellas.gr

Η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι μία από τις ομορφότερες στη ζωή μίας γυναίκας και η Chiara Ferragni τη βιώνει για δεύτερη φορά, αφού είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Η influencer είχε αποκαλύψει τα ευχάριστα νέα στους followers της μέσω Instagram με ένα βίντεο που έδειχνε την ίδια και τον σύζυγο της Fedez να το ανακοινώνουν στις οικογένειες τους. Από τότε μέχρι σήμερα που φτάνει προς το τέλος της κύησης, το Instagram προφίλ της είναι γεμάτο με pregnancy looks που μπορούν να εμπνεύσουν κάθε γυναίκα που είναι εξίσου έγκυος.

Τα must-have φορέματα της Άνοιξης

Όλους αυτούς του μήνες, η Chiara Ferragni παρέμεινε πιστή στο στιλ της, προσαρμόζοντας το ώστε να αγκαλιάζει τη σιλουέτα και την κοιλιά της. Αγαπά πολύ το street style και με τα looks της παραδίδει μαθήματα στιλ σε όλες μας. Για παράδειγμα, η influencer μας έδειξε πως αξίζει να συνδυάσουμε τις φόρμες και τα κολάν με blazer ή πως ένα statement πανωφόρι μπορεί να αναβαθμίσει στη στιγμή ακόμα και ένα basic σύνολο.

Επίσης, η Chiara Ferragni αγαπά ιδιαίτερα και επιλέγει συχνά για τα pregnancy looks της τα paperbag jean παντελόνια, mini φορέματα, oversized ζεκέτες σε χαρούμενα χρώματα, αλλά και σορτς. Έτσι, αποδεικνύει σε όλες μας πως εγκυμοσύνη και στιλ μπορούν να συνδυαστούν με μεγάλη ευκολία.

Τα ωραιότερα pregnancy looks της Chiara Ferragni

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

H Katy Perry απογείωσε το maternity style με το look της

H Χριστίνα Μπόμπα παραδίδει μαθήματα pregnancy style | Το άψογο layering που πρέπει να αντιγράψεις

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ