Follow us

Rihanna | Μ’ ένα φόρεμα από τα ‘90s που θα φορέσουμε ξανά

Η διάσημη τραγουδίστρια επιμένει σε εμφανίσεις με μια vintage αισθητική.

Rihanna slip dress Getty images

Η Rihanna έχει ένα δικό της ξεχωριστό στιλ, το οποίο συνήθως δεν ακολουθεί τις τρέχουσες τάσεις. Τις δημιουργεί. Το τελευταίο διάστημα, η διάσημη τραγουδίστρια έχει επιδείξει ένα μεγάλο ενδιαφέρον για looks με vintage αισθητική, κι έτσι μετά την εμφάνισή της μ' ένα vintage καρό παλτό Chanel, σε πρόσφατη εμφάνισή της στο Los Angeles, έκανε μία ακόμα εμφάνιση που θύμισε το στιλ παλαιότερων δεκαετιών. Συγκεκριμένα, η Rihanna εμφανίστηκε φορώντας ένα slip dress, το φόρεμα που υπήρξε ιδιαίτερα δημοφιλές στη μόδα των '90s και το οποίο φαίνεται ότι κάνει δυναμικό comeback και αυτή τη χρονιά.

Τη σταρ εντόπισαν οι φωτογράφοι στο Δυτικό Χόλιγουντ κι ενώ κατέφθανε για δείπνο στο διάσημο εστιατόριο Nobu. Για την περίσταση, η Rihanna είχε φορέσει ένα ιβουάρ slip dress από τσαλακωμένο σατέν, το οποίο είχε συνδυάσει μ' ένα δερμάτινο shearling jacket κι ένα ζευγάρι σατέν μπότες μέχρι τη γάμπα, σε metallic απόχρωση.

Rihanna | Μ’ ένα φόρεμα από τα ‘90s που θα φορέσουμε ξανά

To slip dress στο 2021

To slip dress ταιριάζει ιδανικά στην covid- εποχή όπου κυριαρχεί η άνεση στο στιλ και η απλότητα μοιάζει να έχει γίνει για πολλές το ζητούμενο. Είναι ένα φόρεμα που συνδυάζει ευκολία και πρακτικότητα, καθώς μπορεί με τους κατάλληλους συνδυασμούς να ενταχθεί σε πολλά διαφορετικά looks, από every day μέχρι βραδινά. Είναι επίσης ένα πολύ θηλυκό φόρεμά, καθώς η σατέν υφή του ακολουθεί τις καμπύλες του γυναικείου σώματος και το αναδεικνύει με τον πιο σέξι τρόπο.

Με τη νέα σεζόν, λοιπόν, που ξεκίνησε, φρόντισε να βάλεις στη λίστα των αγορών σου ένα slip φόρεμα που θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμο για στιλάτες και σέξι εμφανίσεις την περίοδο που θα βρεθείς εκτός σπιτιού. Μπορείς να φορέσεις το slip dress σου είτε με τα αθλητικά σου και τα σανδάλια σου ή ακόμα και με ψηλοτάκουνα παπούτσια για πιο evening περιστάσεις. Μπορείς, επίσης, είτε να το συνδυάσεις με denim jackets και ζακέτες είτε με oversized blazers και leather jackets, γι' αυτήν την εποχή, ενώ μη ξεχνάς ότι μπορείς να κάνεις layering συνδυάζοντάς το με τα t-shirts σου.

Editor's choice

Σατέν slip dress Simone Rocha Χ Η&Μ, H&M.

Slip dress από μετάξι, Intimissimi.

Slip dress σατινέ, Zara.

Slip dresss, Revolve.

Mini slip dress, Asos

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ