Follow us

Kανείς δε φοράει καλύτερα το ποδηλατικό κολάν από την Άννα Πρέλεβιτς

Street style σύνολα και φρέσκοι συνδυασμοί που θα σε κάνουν να δεις το biker shorts με άλλο μάτι.

ANA PRELEVITS NDP

Το ποδηλατικό κολάν εξασφαλίζει άνετη αίσθηση και έχει δυνατή παρουσία στις εμφανίσεις της Άννας Πρέλεβιτς. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, η Influencer το επιλέγει σε αρκετές περιστάσεις, αναβαθμίζοντας το καθημερινό της ντύσιμο. Από κλασικό μαύρο μέχρι παστέλ μοβ και neon πορτοκαλί, το δημοφιλές item, αναδεικνύει τη σιλουέτα της και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του στυλ της με την άνοδο της θερμοκρασίας. Δες παρακάτω 3 διαφορετικά looks της για να το φορέσεις κι εσύ τώρα:

All Black Everything

Kανείς δε φοράει καλύτερα το ποδηλατικό κολάν από την Άννα Πρέλεβιτς

H πιο εύκολη λύση που δεν απογοητεύει. Βiker σορτς, μακρύ Τ-shirt και oversized μπουφάν σε μαύρο χρώμα για ένα αψεγάδιαστο look "μετακίνησης 6" που κλέβει τις εντυπώσεις, χωρίς υπερβολές.

The Power Of Lilac

Loading...

Με τη μονοχρωμία δε χάνει ποτέ κανείς. Επίλεξε ποδηλατικό κολάν σε λιλά χρώμα και φόρεσε από πάνω φούτερ στην ίδια απόχρωση. Crossbody bag και γυαλιά ηλίου, συμπληρώνουν με κομψότητα το συγκεκριμένο look. Aν ανήκεις στις πιο τολμηρές, πρόσθεσε κι ένα boxy σακάκι για σίγουρη επιτυχία και ακαταμάχητο στιλ.

Basket Lady

Loading...

Με athleisure διάθεση και σύγχρονο χαρακτήρα, ο συνδυασμός ποδηλατικού σορτς με crop top και φούτερ δεμένο στη μέση, χαρίζει ισορροπία στο τελικό σύνολο και κολακεύει κάθε σωματότυπο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ