Follow us

Αναβαθμισμένα street style looks με κομμάτια από την ανοιξιάτικη συλλογή DKNY

Απεριόριστες στυλιστικές ιδέες, άνεση και χαλαρή διάθεση.

DKNY Courtesy of DKNY

Με το καλοκαίρι να πλησιάζει και τη διάθεσή μας να ταξιδεύει στις ηλιόλουστες μέρες, συγκεντρώσαμε ευφάνταστα looks που μας δίνουν ιδέες για casual σύνολα. Παρακολουθώντας τις εμφανίσεις των street stylers της DKNY, σημειώσαμε τα trends που ξεχωρίζουν και εντοπίσαμε τα κομμάτια που θέλουμε να ενσωματώσουμε στο προσωπικό μας στιλ, ώστε η επιστροφή στην κανονικότητα να μας βρει ανανεωμένες.

Μία αγαπημένη επιλογή του brand για όλες τις εποχές είναι το layering, με items που φοριούνται ως mix and max αλλά μπορούν να αποτελέσουν και μεμονωμένα statement στοιχεία. Eπίσης, σταθερές αξίες παραμένουν οι έντονες χρωματικές αντιθέσεις και τα δροσερά υφάσματα.

Στην ανοιξιάτικη συλλογή πρωταγωνιστούν τα μονοχρωματικά basic και sporty σύνολα. Λεπτομέρειες από δαντέλα, διχτυωτές υφάνσεις και εκρήξεις neon χρωμάτων αναβαθμίζουν τις κλασικές σιλουέτες και τραβάνε τα βλέμματα.

Αναβαθμισμένα street style looks με κομμάτια από την ανοιξιάτικη συλλογή DKNY

Για τις μέρες που επιθυμούμε να βρισκόμαστε on-top of the game, η sport συλλογή φιγουράρει στις τάσεις και δεν προδίδει. Crop tank tops, ποδηλατικά σορτσάκια, διχτυωτά πουλόβερ, μπουστάκια και κολάν χωρίς ραφές σε έντονα χρώματα, καθιστούν το athleisure μία πραγματικά ενδιαφέρουσα επιλογή για την γκαρνταρόμπα που στέκεται από το μάθημα της yoga έως τη βόλτα με φίλες για brunch.

DKNY
DKNY
DKNY

Tα εντυπωσιακά puffer tote, τα backpacks, τα crossbodies και οι top-handle τσάντες φιγουράρουν σε κάθε σύνολο πόλης. Στα υποδήματα, τα σανδάλια, οι πλατφόρμες, τα sneakers με έντονες neon λεπτομέρειες, τα ιριδίζοντα ψηλοτάκουνα πέδιλα και οι γόβες ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις και φτιάχνουν τη διάθεση.

DKNY
Loading...

Η νέα συλλογή της DKNY είναι διαθέσιμη στο DKNY Store στον ισόγειο χώρο του Golden Hall καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Κεντρική Διάθεση FAIS GROUP: 211 10 88 400

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ