Follow us

6 denim κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σου αυτή την εποχή

Τα must have κομμάτια της άνοιξης.

Alexa Chung Splash News / Ideal Image

Εάν χρειαζόταν να δημιουργήσεις μια λίστα με όλα τα κομμάτια που αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου φέτος την άνοιξη, τα denim κομμάτια θα βρισκόντουσαν σίγουρα στις πρώτες θέσεις. Το denim είναι ένα από τα πιο άνετα και ανθεκτικά υφάσματα, ταιριάζει με τα πάντα και είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή για να δημιουργήσεις κομψές street style εμφανίσεις.

10 ανοιξιάτικα looks που ανυπομονούμε να φορέσουμε μόλις τελειώσει η καραντίνα

Εκτός από το διαχρονικά αγαπημένο τζιν παντελόνι όμως, που όλες γνωρίζουμε την αξία του, υπάρχουν μερικά ακόμα κομμάτια που δεν αξίζουν την προσοχή σου. Όσον αφορά στα πανωφόρια, ένα τζιν μπουφάν είναι ιδανικό για τη θερμοκρασία της εποχής, ακριβώς όπως και ένα denim πουκάμισο που μπορεί να λειτουργήσει ως πανωφόρι τις ζεστές ημέρες. Οι denim φούστες σε mini ή midi μήκος είναι επίσης must have, αφού συνδυάζονται εύκολα τόσο με flat όσο και με ψηλοτάκουνα παπούτσια. Τέλος, ένα από τα κομμάτια που θα ευχαριστηθείς να φοράς είναι η denim ολόσωμη φόρμα, αφού ως one piece θα σε βοηθήσει να ντυθείς εύκολα τις ημέρες που δεν έχεις ιδιαίτερη έμπνευση.

Ακόμα κι αν έχεις ξεκινήσεις τις ανοιξιάτικες αγορές σου, παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τα ωραιότερα denim κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σου.

Τα denim κομμάτια που θα χρειαστείς φέτος την άνοιξη:

Σορτς mom fit Stradivarius

Τζιν cropped παντελόνι με φαρδύ μπατζάκι Massimo Dutti

Denim dress H&M

Βαμβακερή denim ολόσωμη φόρμα Mango

Oversized denim jacket Zara

Mini denim φούστα Tommy Hilfiger

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ