Follow us

Δούκισσα Νομικού | Πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια ENVIE SHOES για Ανοιξη-Καλοκαίρι 2021

#EnvieGirls, η νέα συλλογή μόλις έφτασε.

doukissa nomikou Courtesy of Envie Shoes

Η ελληνική εταιρεία υποδημάτων Envie Shoes καλωσορίζει τη νέα σεζόν με την αποκάλυψη της νέας καμπάνιας και το νέο #EnvieGirl, τη Δούκισσα Νομικού. Η παρουσιάστρια είναι το κεντρικό πρόσωπο της φωτογράφισης για τη συλλογή της Envie Shoes για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 και αναλαμβάνει να μας ταξιδέψει σε ένα καλοκαιρινό τοπίο με ελληνικό φως και ήλιο. Φωτογράφος της καμπάνιας είναι ο Δημήτρης Βέργης, ο οποίος απαθανάτησε τη Δούκισσα Νομικού να φορά μερικά από τα hot σχέδια της σεζόν. Το μήνυμα που περνά με επιτυχία η καμπάνια είναι εκείνο του δυναμισμού, της θηλυκότητας και της αισιοδοξίας. Χαρακτηριστικά δηλαδή που έχει το απόλυτο #EnvieGirl.

Βλέποντας όλα τα σχέδια της συλλογής Envie Shoes για την σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι ’21, η οποία μόλις κυκλοφόρησε, είναι σίγουρο πως δεν θα ξέρεις ποιο ζευγάρι παπούτσια να πρωτοεπιλέξεις. Οι χαρούμενες pastel και οι έντονες neon αποχρώσεις, αλλά και οι ξεχωριστές λεπτομέρειες των παπουτσιών Envie Shoes, είναι αρκετές για να ανεβάσουν τη διάθεσή μας και να ενισχύσουν με έντονη δόση καλοκαιρινής ανεμελιάς την γκαρνταρόμπα μας από το πρωί εώς το βράδυ.

Όπως κάθε καλοκάιρι έτσι και φέτος, πρωταγωνιστικό ρόλο στη συλλογή έχουν οι εσπαντρίγιες, που έχουν κερδίσει μία σταθερή θέση στη συλλογή κάθε σύγχρονης γυναίκας που αγαπά την κομψότητα και την άνεση στην καθημερινότητα της. Ανακαλύψτε μοναδικά σχέδια σε πολλά χρώματα και διαφορετικά ύψη τακουνιού για να σας συντροφεύσουν κατάλληλα στην πόλη και στις διακοπές, δημιουργώντας μεμιάς κομψά, effortless looks.

Δούκισσα Νομικού | Πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια ENVIE SHOES για Ανοιξη-Καλοκαίρι 2021

Την ίδια στιγμή, τα πολυγαπημένα μας flats είναι μία κλασική επιλογή και το μυστικό για τις πιο άνετες καλοκαιρινές βόλτες μας στα σοκάκια των νησιών. Είναι κατάλληλα να αναβαθμίσουν μία εμφάνιση με το αγαπημένο σας καφτάνι, αλλά και να δώσουν το απαραίτητο twist σε ένα casual look με βερμούδα ή τζιν. Στη νέα συλλογή θα δείτε από σανδάλια τύπου gladiator και παντόφλες με ιδιαίτερες λεπτομέρειες για έξτρα glam, μέχρι lace up ρομαντικές μπαλαρίνες που δίνουν αυτό το πολυπόθητο je ne sais quoi μία Γαλλίδας fashionista. Όσο για τα βολικά και ultra-fashionable sneakers και loafers σε άκρως ανοιξιάτικα σχέδια και χρώματα, θα δώσουν αυτό το έξτρα boost στο περπάτημά σας τις καθημερινές.

doukissa nomikou
doukissa nomikou

Δυναμική παρουσία σε αυτή την collection έχουν και τα mules, που είναι μία από τις top τάσεις της μόδας για αυτό το καλοκαίρι. Με λεπτό τακούνι, block heel ή και flat, σε γήινες αποχρώσεις ή σε τολμηρά, bold χρώματα ταιριάζουν τέλεια τόσο με φορέματα και φούστες όσο και με σορτς και παντελόνες.

doukissa nomikou
doukissa nomikou

Από τη SS21 συλλογή δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα ψηλοτάκουνα παπούτσια που αγαπούν τόσο πολύ οι γυναίκες. Οι υπέροχες γόβες και τα stylish πέδιλα με την τετράγωνη μύτη αποκτούν ζωηρές αποχρώσεις -όπως burnt orange, φούξια, γαλάζιο, λιλά και πράσινο λαχανί- και γίνονται ανάρπαστες. Κάθε ζευγάρι θα σας κάνει να αισθανθείτε σαγηνευτική χαρίζοντάς σας έξτρα πόντους αυτοπεποίθησης για κάθε περίσταση που το απαιτεί.

Δείτε εδώ το συγκλονιστικό βίντεο της καμπάνιας και ονειρευτείτε το καλοκαίρι.

doukissa nomikou
doukissa nomikou
doukissa nomikou

Αναζητήστε τώρα όλα τα σχέδια της συλλογής Envie Shoes Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021 σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς και online στο EnvieShoes.gr.

Ακολουθήστε την Envie Shoes στα social media:

Facebook : @envieshoes

Instagram : @envieshoes

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ