Follow us

real style by real girls: 4 trends σε αξεσουάρ που θα εξασφαλίσουν fashion points

Οι μεγαλύτερες τάσεις για την Άνοιξη- Καλοκαίρι 2021

realme 8

Ένα αξεσουάρ, είτε μιλάμε για ένα ενδιαφέρον κόσμημα, ένα υπόδημα - πρόταση ή ένα πρωτότυπο κλιπ στα μαλλιά έχει τη δύναμη να αναδείξει το outfit σας, δίνοντας έξτρα στιλιστικά points στο τελικό αποτέλεσμα. Είναι αυτό που λέμε ότι ένα ντύσιμο αποκτά χαρακτήρα, κάνοντας μια απλή εμφάνιση να μοιάζει με πιο επίσημη ή χαρίζοντας παιχνιδιάρικη διάθεση σε ένα βαρετό λουκ.

Σκεπτόμενη τα αξεσουάρ που θεωρούνται απόλυτη τάση της εποχής και θα ήθελα να προτείνω, δεν μπορούσα να μην συμπεριλάβω στη συλλογιστική μου, τον παράγοντα technology που φαίνεται να αποτελεί κινητήριος δύναμη σε όλους τους χώρους είτε πρόκειται για τη βιομηχανία του beauty ή της μόδας. Έτσι, στη συνάρτησή μου πρόσθεσα μεταξύ άλλων την τελευταία λέξη της μόδας στον τεχνολογικό κόσμο, που ακούει στο όνομα realme 8 pro.

Κομψό και λεπτεπίλεπτο, φαίνεται να κάνει απόλυτο match με κάθε επιλογή outfit ενώ διευκολύνει τη σύγχρονη ζωή μέσα από τις καταπληκτικές του δυνατότητες. Η μπαταρία του διαρκεί για πολλές ώρες, χάρη στην εξοικονόμηση ενέργειας ενώ με τον φορτιστή SuperDart 50W μπορεί να φτάσει στο 100% σε μόλις 47 λεπτά. Η επανάσταση, βέβαια, έρχεται στις φωτογραφίες, πράγμα που διευκόλυνε και με το παραπάνω τη δουλειά μου ώστε να αναδείξω τα αξεσουάρ και τις επιμέρους λεπτομέρειές τους. Το σύστημα τετραπλής κάμερας στην πίσω πλευρά της συσκευής (μία κάμερα απόλυτης ευκρίνειας 108MP, έναν υπερευρυγώνιο φακό 8MP, έναν φακό ασπρόμαυρου πορτρέτου 2MP και ένα φακό Macro 2MP) με τον νέο αισθητήρα HM2 108MP της Samsung 1 / 1,52 ιντσών που διαθέτει μέγιστη ανάλυση 12000 × 9000, παρέχουν μια εξαιρετική ευκρίνεια και ποιότητα στις φωτογραφίες, που κάθε γυναίκα του 2021 πρέπει να έχει στα χέρια της.

Trending Accessories

Mules

Όσο αγαπήθηκαν στα ‘90s, άλλο τόσο τα ποθήσαμε στη μεταμιλλένιουμ εποχή. Σε αμέτρητα χρώματα και σχέδια, τα mules είναι η go-to επιλογή μας για τα ανοιξιάτικα δειλινά και τις ανέμελες καλοκαιρινές βόλτες που είναι μπροστά μας. Με ακόμα πιο λεπτεπίλεπτο και μίνιμαλ σχεδιασμό- σε αντίθεση με τις πιο bold επιλογές που λάνσαρε η Carrie Bradshaw στο Sex and the City – ταιριάζουν υπέροχα είτε τα συνδυάσουμε με παντελόνι, jeans, bikers tights είτε με φούστα – midi ή μίνι-, φόρεμα, shorts.

real style by real girls: 4 trends σε αξεσουάρ που θα εξασφαλίσουν fashion points

Διάβασε τη συνέχεια στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ