Follow us

Μirror selfie challenge | Η viral τάση που φτιάχνει τη διάθεση

Το realme 8 ανταποκρίνεται σε κάθε πρόκληση και ήρθε για να μείνει.

IMG

Όταν η μόδα πρωτοσύναντησε το Instagram πολλοί μίλησαν για "εκδημοκρατισμό" της βιομηχανίας. Και δεν είχαν άδικο. Η δημοφιλής πλατφόρμα άλλαξε καθοριστικά το μέλλον του industry. Πλέον, οι creators ενημερώνουν το κοινό για τα τρέχοντα γεγονότα και όλοι μπορούν να συμμετέχουν σε γεγονότα που μέχρι πρότινος φάνταζαν φοβερά exclusive.

Μirror selfie challenge | Η viral τάση που φτιάχνει τη διάθεση

Στην προσπάθεια μου να αυξήσω το κοινό μου το διάστημα της καραντίνας, δε γινόταν να μη λάβω μέρος κι εγώ στο mirror selfie challenge, την τάση που έχει κατακλύσει τα κοινωνικά δίκτυα. Στόχος: Να ενημερώσω τους followers μου για τα trends της νέας σεζόν, να δείξω τα καινούργια μου ρούχα και φυσικά να περάσω δημιουργικά την ώρα μου. Με άλλα λόγια ό,τι ακριβώς χρειαζόμουν για να αλλάξω διάθεση. Πιστή στο content μου, δημιούργησα απλές και φρέσκες προτάσεις που ανταποκρίνονται στη μόδα σήμερα. Το αποτέλεσμα με δικαίωσε.

Δε θα μπορούσε να γίνει και διαφορετικά άλλωστε. Το νέο μου κινητό realme 8 διαθέτει τετραπλή κάμερα με κύριο αισθητήρα 64MP f/1.79 + 8MP f/2.25 ultrawide 119º + 2MP f/2.4 macro + 2MP f/2.4 B&W και εμπρόσθια κάμερα 16MP f/2.45 Sony IMX471 που απογειώνουν κάθε εικόνα. Με νέο αισθητήρα HM2 108MP της Samsung 1 / 1,52 ιντσών προσφέρει μέγιστη ανάλυση 12000 × 9000 για εξαιρετική ευκρίνεια και ποιότητα στις φωτογραφίες. Έτσι, τράβηξα αρκετές φωτογραφίες για κάθε look μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και τις κράτησα όλες. Διαθέτει εξάλλου 4GB/6GB μνήμη RAM LPDDR4X και 6GB/128GB αποθηκευτικό χώρο UFS 2.1 (επέκταση με microSD) και η ποσότητα δεν αποτελεί πρόβλημα. Στη συνέχεια ανέβασα τις αγαπημένες μου κι απέκτησα αμέτρητες καρδούλες.

Πάρε μία γεύση παρακάτω, ανανέωσε το στιλ σου κι αποτύπωσέ το σε κάθε κλικ με το νέο realme 8, το αξεσουάρ της χρονιάς που ήρθε για να μείνει.

Άνετες γραμμές

IMG

Χρώματα

IMG

Prints

IMG

90s αξεσουάρ

IMG

Πηγή: madamefigaro

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ