Follow us

Έλενα Τσαγκρινού | Όλες οι λεπτομέρειες για την εκρηκτική εμφάνιση της Κύπρου στη Eurovision

Έβαλε φωτιά στη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού με exclusive creation της Σίλιας Κριθαριώτη

Έλενα Τσαγκρινού | Όλες οι λεπτομέρειες για την εκρηκτική εμφάνιση της στη Eurovision Courtesy of Celia Kritharioti

Διθυραμβικές ήταν οι κριτικές που έλαβε η εκπρόσωπος της Κύπρου, Έλενα Τσαγκρινού, στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας χθες.

Η Έλενα προκρίθηκε με ευκολία στον τελικό του μουσικού διαγωνισμού, αφήνοντας μαγεμένους το κοινό τόσο με την φωνή της όσο και με τη σκηνική παρουσία της.

Οι δημιουργίες που έντυσαν την Έλενα και τις χορεύτριες

Η ταλαντούχα pop τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο Ahoy Αrena με μία custom-made ολόσωμη δημιουργία, κεντημένη στο χέρι με χιλιάδες κρύσταλλα Swarovski, για την οποία χρειάστηκαν περισσότερους από τέσσερις μήνες δουλειάς. Το εκθαμβωτικό catsuit δια χειρός Celia Kritharioti, σχεδιασμένο πάνω στις αναλογίες της ερμηνεύτριας, τόνιζε τα δυνατά της σημεία, αναδεικνύοντας τη φιγούρα της με τα χειροποίητα κρόσσια να ακολουθούν τις χορευτικές κινήσεις της.

Έλενα Τσαγκρινού | Όλες οι λεπτομέρειες για την εκρηκτική εμφάνιση της Κύπρου στη Eurovision

Στόχος της Ελληνίδας σχεδιάστριας, που έχει ντύσει αμέτρητες επιφανείς προσωπικότητες του εξωτερικού, ήταν να κάνει την Έλενα να νιώσει αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Μάλιστα, η ίδια τόνισε χαρακτηριστικά πως "η Κύπρος είναι το νησί της Αφροδίτης, ομώνυμη θεά του Μποττιτσέλλι και η αέναη ομορφιά της καθώς αναδύεται από τη θάλασσα ήταν τα πρώτα σημεία αναφοράς: σημεία που αποτυπώνονται στο ρούχο μέσα από τις διαφάνειες πάνω στο σώμα και τα κρόσσια, που δημιουργούν το εφέ της πλούσιας κώμης".

Η Σίλια επιμελήθηκε, επίσης, τις εμφανίσεις των χορευτριών της Έλενας, που υπό τις οδηγίες της επιτυχημένης Αμερικανίδας χορογράφου Chali Jennings πλαισίωσαν δυναμικά την διαγωνιζόμενη. Οι ολόσωμες φόρμες τους από μεταλλικό ύφασμα σε φλογερό κόκκινο συμπλήρωσαν ιδανικά της εικόνα της Έλενας.

Η Έλενα Τσαγκρινού με δημιουργία Celia Kritharioti στην Eurovision

Οι αποχρώσεις φυσικά έπαιξαν σημαντικό ρόλο αφού σκοπός των εμφανίσεων τους ήταν να έρθουν σε μία ''έξυπνη'' αντιπαράθεση με εκείνη της Έλενας, που συμβολίζει τον άγγελο, ενώ οι χορεύτριες τα διαβολικά πλάσματα ''Diablos''.

Η Έλενα Τσαγκρινού με δημιουργία Celia Kritharioti στην Eurovision

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ